Povezane vesti

"Nisam toliko bitan da bi me Putin spominjao"

"Nisam toliko bitan da bi me Putin spominjao"

Vesti online 26.07.2016
Ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi i lider SPS Ivica Dačić odbacio je spekulacije da predstavnici Rusije lobiraju da on bude ministar u novoj vladi. Kako je rekao, oni koji misle da je to istina, očigledno ne poznaju mandatara Aleksandra… »
Dačić odgovorio Tahiri: Nikada nećemo priznati Kosovo

Dačić odgovorio Tahiri: Nikada nećemo priznati Kosovo

Vesti online 26.07.2016
Ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi Ivica Dačić, povodom izjave Edite Tahiri da će Srbija morati da menja ustavnu preambulu kad je reč o Kosovu, poručio je da Srbija neće menjati poziciju o Kosovu i Metohiji. - Nije bitan ni Ustav ni… »
Dačić: Nemojte da me hvalite jer Vučić to ne voli

Dačić: Nemojte da me hvalite jer Vučić to ne voli

Pravda 26.07.2016
Ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi i lider SPS-a Ivica Dačić odbacio je danas medijske navode da predstavnici Rusije lobiraju da on bude ministar u novoj vladi i naveo da oni koji misle da je to istina, očigledno ne poznaju mandatara… »
Dačić se požalio novinarima: Ne hvalite me mnogo, Vučić to ne voli, i onda neće da me uzme u vladu!

Dačić se požalio novinarima: Ne hvalite me mnogo, Vučić to ne voli, i onda neće da me uzme u vladu!

Telegraf 26.07.2016
Dačić je rekao da nije najbitnije da li će biti ministar ili ne, već to što radi ozbiljan državni posao. Ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi i lider SPS Ivica Dačić odbacio je danas medijske navode da predstavnici Rusije lobiraju da on… »

Vesti dana »