Povezane vesti
"Nisam toliko bitan da bi me Putin spominjao"
Vesti online 26.07.2016
Ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi i lider SPS Ivica Dačić odbacio je spekulacije da predstavnici Rusije lobiraju da on bude ministar u novoj vladi. Kako je rekao, oni koji misle da je to istina, očigledno ne poznaju mandatara Aleksandra… »
Dačić odgovorio Tahiri: Nikada nećemo priznati Kosovo
Vesti online 26.07.2016
Ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi Ivica Dačić, povodom izjave Edite Tahiri da će Srbija morati da menja ustavnu preambulu kad je reč o Kosovu, poručio je da Srbija neće menjati poziciju o Kosovu i Metohiji. - Nije bitan ni Ustav ni… »
Dačić: Nemojte da me hvalite jer Vučić to ne voli
Pravda 26.07.2016
Ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi i lider SPS-a Ivica Dačić odbacio je danas medijske navode da predstavnici Rusije lobiraju da on bude ministar u novoj vladi i naveo da oni koji misle da je to istina, očigledno ne poznaju mandatara… »
Dačić se požalio novinarima: Ne hvalite me mnogo, Vučić to ne voli, i onda neće da me uzme u vladu!
Telegraf 26.07.2016
Dačić je rekao da nije najbitnije da li će biti ministar ili ne, već to što radi ozbiljan državni posao. Ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi i lider SPS Ivica Dačić odbacio je danas medijske navode da predstavnici Rusije lobiraju da on… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 6 satijoš 12 povezanih

Na kragujevačkoj autobuskoj stanici obustavljena prodaja karata za prevoz do Beograda
Glas Šumadije pre 1 satjoš 50 povezanih

Vučić najavio da će država učiniti sve da protest u Beogradu protekne mirno
Insajder pre 43 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 3 satajoš 35 povezanih

Srbijavoz spreman da pokrene saobraćaj odmah nakon bezbednosnih provera vozova: Kontradiverzioni pregledi se privode kraju
Kurir pre 6 satijoš 34 povezane