Povezane vesti
Donald: "Imam dobar osećaj"
Sportske.net 27.07.2016
Zvezdin vezista je pun samopouzdanja pred revanš meč sa Ludogorecom, ali je istakao da pre svega ekipa mora da se usredsredi na Metalac. Mičel Donald ima dobar predosećaj pred odlučujuću utakmicu sa Ludogorecom o kojoj se već sada priča, iako je… »
Donald: Svi imamo dobar osećaj posle utakmice u Razgradu
Večernje novosti 27.07.2016
Mislim da smo odigrali dobar meč, ali i da možemo odigrati bolje, jer smo napravili neke greške. Utakmica na “Marakani” sigurno neće biti laka – kaže fudbaler Zvezde. Fudbaleri Crvene zvezde imaju razloga da sa velikom dozom optimizma očekuju… »
Donald: Imam dobar osećaj...
Mozzart sport 27.07.2016
„Siguran sam da u Ludogorecu nisu srećni posle utakmice na njihovom terenu“, poručio je Holanđanin. Bio je to pravi Mičel Donald. Onakav kakav navijači Crvene zvezde očekuju da stalno bude. Tokom psihološki teške bitke u Razgradu osvojio je… »
Donald: Metalac nam je prioritet
Sportski žurnal 27.07.2016
Defanzivni deo veznog reda Crvene zvezde u utakmici sa Ludogorecom činili su Mičel Donald i Damjan Le Talek, i vodili su veliku borbu sa protivnicima. Mičel Donald je dobio mnoge duele na sredini terena, borio se koliko je mogao, a zaradio je i žuti… »
Vesti dana »
Ugašen požar u tc "Ušće": Vrši se provera komletnog objekta, oglasio se MUP: Nema povređenih
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 28 minutajoš 1 povezana
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 51 minutajoš 1 povezana