Повезане вести
Доналд: "Имам добар осећај"
Спортске.нет 27.07.2016
Звездин везиста је пун самопоуздања пред реванш меч са Лудогорецом, али је истакао да пре свега екипа мора да се усредсреди на Металац. Мичел Доналд има добар предосећај пред одлучујућу утакмицу са Лудогорецом о којој се већ… »
Доналд: Сви имамо добар осећај после утакмице у Разграду
Вечерње новости 27.07.2016
Мислим да смо одиграли добар меч, али и да можемо одиграти боље, јер смо направили неке грешке. Утакмица на “Маракани” сигурно неће бити лака – каже фудбалер Звезде. Фудбалери Црвене звезде имају разлога да са великом дозом… »
Доналд: Имам добар осећај...
Моззарт спорт 27.07.2016
„Сигуран сам да у Лудогорецу нису срећни после утакмице на њиховом терену“, поручио је Холанђанин. Био је то прави Мичел Доналд. Онакав какав навијачи Црвене звезде очекују да стално буде. Током психолошки тешке битке у Разграду… »
Доналд: Металац нам је приоритет
Спортски журнал 27.07.2016
Дефанзивни део везног реда Црвене звезде у утакмици са Лудогорецом чинили су Мичел Доналд и Дамјан Ле Талек, и водили су велику борбу са противницима. Мичел Доналд је добио многе дуеле на средини терена, борио се колико је могао… »
Вести дана »

Британија позвала руског амбасадора због повреде ваздушног простора НАТО-а
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 32 повезане

Сомборци прикупили 435.880 динара за наставнике који су добили отказе
Нови магазин пре 2 сатајош 44 повезане

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 1 сатјош 20 повезаних