Povezane vesti

Robinson: Boriću se za Partizan bez oklevanja!

Robinson: Boriću se za Partizan bez oklevanja!

Mondo 04.08.2016
Novi košarkaš Partizana Frenk Robinson će po drugi put u karijeri sarađivati sa Aleksandrom Džikićem, a navijačima ovog kluba poručuje da će u svakom meču igrati do poslednjeg atoma snage. Foto: Promo/twitter.com/IamFR5 Partizan je tokom ovog… »
Još uvek pamti grobare: Reči novog Partizanovog Amerikanca kojim će kupiti navijače!

Još uvek pamti grobare: Reči novog Partizanovog Amerikanca kojim će kupiti navijače!

Hot sport 04.08.2016
Zanimljivi su stavovi novog pojačanja Partizana o pobedama i porazima, navijačima i generalno razmišljanju o košarci. Novi košarkaš Partizana, Frenk Robinson, za ‘Eurobasket’ je sa lepim uspomenama govorio o navijačima Partizana sa kojima se… »
Robinson: "Uzbuđen sam što ću igrati za Grobare"

Robinson: "Uzbuđen sam što ću igrati za Grobare"

Sportske.net 04.08.2016
Novi košarkaš Partizana imao je samo lepe reči o svom novom klubu. Partizan je završio sve oko dovođenja iskusnog američkog beka, Frenka Robinsona, koji je za portal "Eurohups" dao jedan opširan intervju i iz koga ćemo mi izvući samo… »
Robinson o dolasku u Partizan: Klub sa takvom istorijom i kulturom pobeđivanja je nešto o čemu igrači treba da sanjaju

Robinson o dolasku u Partizan: Klub sa takvom istorijom i kulturom pobeđivanja je nešto o čemu igrači treba da sanjaju

Večernje novosti 04.08.2016
Znam da je svako ko je igrao u Srbiji govorio samo lepe stvari o zemlji, radujem se dolasku i upoznavanju sa saigračima – rekao je novi košarkaš crno-belih. Čelnici i stručni štab Partizana polako formiraju tim za nastupajuću sezonu, u kojoj ih… »

Vesti dana »