Povezane vesti
Nestali reli vozač Mladen javio se Kuriru: Ljudi, u Beogradu sam, živ i zdrav! Nisam imao kredita!
Kurir 05.08.2016
BAR - Mladen Ćebić, reli vozač iz Čeluge o čijem su nestanku brujali ne samo crnogorski već i srpski mediji, javio se svome ocu, ali i Kuriru u četvrtak kasno po podne, i to iz Beograda! "Živ sam i zdrav sam ljudi. Nalazim se u Beogradu. Izvinite… »
"Nestali" reli vozač javio se ocu iz Beograda
Blic 05.08.2016
Reli vozač Mladen Ćebić (27) kome se od srede ujutro "izgubio trag" javio se sinoć ocu iz Beograda. Prema kazivanju članova porodice Ćebić je poslednji put viđen u sredu ujutro u Sutomoru. U telefonskom razgovoru za "Večernje novosti", Mladenov… »
Potraga za mladenom ćebićem Otac: Nedavno mi je umrla žena, a sad mi je nestao sin
Kurir 05.08.2016
Mladenov otac Živorad Ćebić za Kurir je rekao da se sa sinom poslednji put čuo u sredu ujutru. BAR - Reli vozač Mladen Ćebić (27) iz Bara nestao je u sredu ujutru, a njegov otac Živorad moli sve koji imaju više informacija o njemu da to jave… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac s mačetom i noževima u Kapitolu pred dolazak Donalda Trumpa: Drama u Vašingtonu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Produžen pritvor dvojici Srba zbog eksplozije na kanalu Ibar - Lepenac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Bmw bežao od policije, pa sleteo s: Puta?! Drama na Voždovcu: Prošao između dva drveta, patrola odmah stigla za njim (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana