Povezane vesti
Kać, Kovilj i Budisava sutra bez vode
Moj Novi Sad 08.08.2016
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će sutra od 8 do 16 sati biti Kać, Kovilj i Budisava. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, saopšteno je iz JKP… »
Kać, Budisava i Kovilj u utorak bez vode
Radio 021 08.08.2016
Kać, Budisava i Kovilj u utorak, 9. avgusta neće imati vode zbog radova. Sva tri naselja bez vode će biti od 8 do 16 časova. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena u centru svakog naselja. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za… »
Deo Stražilovske bez vode zbog radova
Radio 021 08.08.2016
Deo Novog Sada neće imati vode zbog radova na vodovodnoj mreži. Bez vode će do 15 časova biti deo Stražilovske ulice, od Ulice Miroslava Antića do Maksima Gorkog. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 7 satijoš 2 povezane