Povezane vesti
Dosta je bilo slikanja
Dnevnik 11.08.2016
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je neprihvatljivo da tim počinje utakmice kao protiv Francuske, koju su „Orlovi” izgubili 76:75. Srbija je primila 20 poena u prvih pet minuta, imala 11 poena zaostatka, u nastavku je stigla do… »
Kritike: Đorđević: Ljut sam na mlade igrače, završili smo sa slikanjem i putovanjima
Sportal blic 11.08.2016
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da su neprihvatljivo počeli utakmicu protiv Francuske, od koje su izgubili sa 76:75 u trećem kolu na Olimpijskim igrama, a posebno je imao zamerke na račun mlađih igrača… »
Đorđević: Ljut sam na neke mlade igrače
Večernje novosti 10.08.2016
Žao mi je kako smo počeli utakmicu, jer je to neprihvatljivo. Bio sam kritičan i hoću da budem kritičan. Koncentracija je jedna stvar koja polazi individualno, kaže Aleksandar Đorđević. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar… »
Vesti dana »

Huligani napali studente blokadere, uhapšena dvojica! Pogledajte jezivi snimak: Očekuje se intervencija policije i žandarmerije (video)
Kurir pre 47 minutajoš 93 povezane

Studenti objavili kraj protesta 15. za 15, pozvali kolege i redare da se povuku zbog incidenata kod Skupštine
RTS pre 48 minutajoš 130 povezanih

Studenti objavili proširenje mape skupa: Evo gde će biti postavljene dve bine, ovo je novi plan
Blic pre 23 minutajoš 63 povezane