Povezane vesti
Ministarka aida Hadžialić vozila pijana, pa morala da podnese OSTAVKU: "Popila sam samo 2 čaše vina"
Telegraf 13.08.2016
Podsetimo, Hadžialićeva je 2014. bila najmlađa ministarka obrazovanja u švedskoj vladi. Aida Hadžialić, ministarka bosanskog porekla u švedskoj vladi, podnela je ostavku jer je vozila automobil u alkoholisanom stanju. PIJANI POLITIČAR PODNEO… »
Švedska / Ministrica porijeklom iz BiH dala ostavku zbog vožnje u pijanom stanju
Sandžak haber 13.08.2016
Aida Hadžialić, 27-godišnja švedska ministrica porijeklom iz Bosne i Hercegovine, podnijela je ostavku nakon što ju je policija uhvatila da vozi u alkoholiziranom stanju. “Shvatam da su mnogi razočarani sa mnom. Ja sam bijesna sama na sebe i… »
Švedska: Hadžialić se povukla sa ministarske funkcije
Slobodna Evropa 13.08.2016
Švedska ministrica obrazovanja Aida Hadžialić podnijela je ostavku, nakon što je uhvaćena u vožnji pod dejstvom alkohola. Hadžialić (29) je na koferenciji za novinare izjavila da ju je, nakon večere u Kopenhagenu, policija zaustavila na mostu… »
Vozila pijana: Švedska ministarka poreklom iz Bosne podnela ostavku posle skandala
Blic 13.08.2016
Aida Hadžialić, ministar obrazovanja u Vladi Švedske poreklom iz Foče, podnela je ostavku na tu funkciju, nakon što ju je pijanu za volanom uhvatila policija. Ona je tu odluku saopštila na jutrošnjoj vanrednoj konferenciji za novinare u Štokholmu… »
Vesti dana »

Prijepolje obeležilo 26 godina od početka NATO bombardovanja
Glas Zapadne Srbije pre 49 minutajoš 31 povezana

OJT u Nišu: Postoji verovatnoća da je oštećenje na Milićevom prozoru nastalo od projektila
NIN pre 2 satajoš 63 povezane

Nenastavni kadar na fakultetima dobiće celu februarsku platu do kraja marta
RTV pre 54 minutajoš 26 povezanih