Povezane vesti

Ne odmara od humora ni na plaži: Andrija Milošević izazvao salve smeha najnovijom šalom na Fejsbuku (FOTO)

Ne odmara od humora ni na plaži: Andrija Milošević izazvao salve smeha najnovijom šalom na Fejsbuku (FOTO)

Story 14.08.2016
Andrija važi za jednog od naših najduhovitijih glumaca, a on svoj humor "ne isključuje" čak ni u trenucima odmora od scene. Zvezda serije "Andrija i Anđelka" trenutno letuje na jugu Francuske u društvu svoje devojke Aleksandre Tomić, a delić… »
Hit: Andrija Milošević sam sebe uhvatio kako pije na plaži

Hit: Andrija Milošević sam sebe uhvatio kako pije na plaži

Blic 14.08.2016
Popularni glumac otputovao je na jug Francuske u društvu devojke Aleksandre Tomić, a čak i kad je na odmoru, on ne prestaje da zasmejava svoje pratioce. Andrija Milošević uspeo je da utekne domaćim paparacima, ali od sebe ne može da pobegne. On je… »
Autopaparaco: Andrija Milošević smislio novu vrstu selfija - i Kardašijanke bi mu pozavidele

Autopaparaco: Andrija Milošević smislio novu vrstu selfija - i Kardašijanke bi mu pozavidele

24 Sata 14.08.2016
Glumac Andrija Milošević se odmara na francuskoj rivijeri, a svoje pratioce na Instagramu je nasejao zanimljivom fotkom i još luđim komentarom uz nju. Autopaparazzo Andrija Milosevic uhvatio samog sebe kako pije na plazi.Siguran sam da ja nisam znao… »

Vesti dana »