Povezane vesti
Ne odmara od humora ni na plaži: Andrija Milošević izazvao salve smeha najnovijom šalom na Fejsbuku (FOTO)
Story 14.08.2016
Andrija važi za jednog od naših najduhovitijih glumaca, a on svoj humor "ne isključuje" čak ni u trenucima odmora od scene. Zvezda serije "Andrija i Anđelka" trenutno letuje na jugu Francuske u društvu svoje devojke Aleksandre Tomić, a delić… »
Hit: Andrija Milošević sam sebe uhvatio kako pije na plaži
Blic 14.08.2016
Popularni glumac otputovao je na jug Francuske u društvu devojke Aleksandre Tomić, a čak i kad je na odmoru, on ne prestaje da zasmejava svoje pratioce. Andrija Milošević uspeo je da utekne domaćim paparacima, ali od sebe ne može da pobegne. On je… »
Autopaparaco: Andrija Milošević smislio novu vrstu selfija - i Kardašijanke bi mu pozavidele
24 Sata 14.08.2016
Glumac Andrija Milošević se odmara na francuskoj rivijeri, a svoje pratioce na Instagramu je nasejao zanimljivom fotkom i još luđim komentarom uz nju. Autopaparazzo Andrija Milosevic uhvatio samog sebe kako pije na plazi.Siguran sam da ja nisam znao… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane