Povezane vesti

Davila za srebro, ostala i bez bronze

Davila za srebro, ostala i bez bronze

Mondo 16.08.2016
Incident se dogodio u plivačkom maratonu, gde je takmičarka iz Francuske povukla Italijanku kako bi pre nje dodirnula cilj i osvojila srebro. Uspela je, ali je kasnije ostala bez medalje. Još jedan incident na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru… »
Rio 2016: U trci na 400m u muškoj konkurenciji oboren rekord, a u ženskoj…

Rio 2016: U trci na 400m u muškoj konkurenciji oboren rekord, a u ženskoj…

Hot sport 16.08.2016
Sportisti ne prestaju da nas oduševljavaju na tekućim Olimpijskim igrama. Posle fenomenalne pobede Van Nikerka u trci na 400 metara u muškoj konkurenciji i u ženskoj smo videli spektakl. RIO 2016: Van Nikerk osvojio zlato i oborio 17 godina star… »
Damama nije lako na igrama: Kineska plivačica koja je oduševila svet: Bila sam loša zbog ženskih problema!

Damama nije lako na igrama: Kineska plivačica koja je oduševila svet: Bila sam loša zbog ženskih problema!

Sportal blic 16.08.2016
Prirodna i simpatična kineska plivačica Fu Juanhui oduševila je svet svojim grimasama kada je saznala da je osvojila bronzanu medalju na 100 metara leđno. Postala je prava heroina, a ovog puta, Fu je ponovo bila potpuno iskrena i rekla da nije bila na… »
"Imala sam menstruaciju, zato sam podbacila"

"Imala sam menstruaciju, zato sam podbacila"

Mondo 16.08.2016
Kineska plivačica iznenadila sve kada je davala izjavu posle trke na 4x100 metara mešovito na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. To je ona devojka što nije bila svesna da je osvojila bronzanu medalju. Foto: YouTube/screenshot Brutalno iskrena… »
Imamo potez Olimpijskih igara - Medalja se osvaja SRCEM!

Imamo potez Olimpijskih igara - Medalja se osvaja SRCEM!

Sportske.net 16.08.2016
Atletičarka sa Bahama Šoni Miler osvojila je zlato, ali i ceo svet. Ona je osvojila zlato na 400 metara tako što se bukvalno bacila kroz cilj. Nešto slično viđeno je na OI 1976. u Montrealu kada se Nemac Klaus Peter Hilderbrand u trci na 5000 metara… »
Bacila se za zlato: Milerova na neobičan način postala olimpijska šampionka

Bacila se za zlato: Milerova na neobičan način postala olimpijska šampionka

Sportal blic 16.08.2016
Atletičarka sa Bahama Šona Miler osvojila je zlatnu medalju u trci na 400 metara na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Foto: rio2016.com / Promo Ona je stazu pretrčala za 49 sekundi i 44 stotinki, a iza sebe je ostavila glavnu kandidatkinju za… »
Tako se osvaja zlato! Epsko bacanje atletičarke osvojilo svet! (video)

Tako se osvaja zlato! Epsko bacanje atletičarke osvojilo svet! (video)

Mozzart sport 16.08.2016
Šoni Miler uradila nešto što nije viđeno 40 godina. Kakav potez! Zlata vredan. I u bukvalnom i u figurativnom smislu. Atletičarka sa Bahama Šoni Miler osvojila je zlato na 400 metara u Riju tako što se bukvalno bacila kroz cilj. Ona je imala… »

Vesti dana »