Povezane vesti

Nije mi žao što sam ih ubio, iznervirala me je što se nije opirala dok sam je tukao: Ispovest monstruma iz Veternika

Nije mi žao što sam ih ubio, iznervirala me je što se nije opirala dok sam je tukao: Ispovest monstruma iz Veternika

Telegraf 18.08.2016
Sabo je na saslušanju u policiji izjavio da ga je najviše izirititalo to što se Slavica nije opirala i plakala dok ju je on tukao. Zato je sa udaraca rukama i nogama prešao na nož. Arpad Sabo, koji je u nedelju uveče u Veterniku ubio svoju suprugu… »
Ubici iz Veternika određeno 30 dana pritvora, branio se ćutanjem

Ubici iz Veternika određeno 30 dana pritvora, branio se ćutanjem

Radio 021 18.08.2016
Arpadu Sabu (29), koji je osumnjičen da je u nedelju u Veterniku ubio svoju pet godina mlađu suprugu Slavicu i četvoromesečnu ćerku Nikolinu, određen je pritvor do 30 dana. Prema nezvaničnim saznanjima, on se na saslušanju branio ćutanjem… »
Monstrum iz novog sada: Ubio sam bebu da ne bude siroče!

Monstrum iz novog sada: Ubio sam bebu da ne bude siroče!

Kurir 18.08.2016
Udarao sam Slavicu rukama i nogama. Trpela je bolove, ali nije plakala, što me je još više razbesnelo. Tada sam uzeo nož i sekao je kako bih video njene suze, rekao u policiji Arpad Sabo. NOVI SAD - Dete sam ubio da ne ostane siroče. Nisam bio… »
Ubici iz veternika 30 dana pritvora Zaklao ženu i ćerkicu, policiji samo rekao naišla mi žuta minuta

Ubici iz veternika 30 dana pritvora Zaklao ženu i ćerkicu, policiji samo rekao naišla mi žuta minuta

Kurir 18.08.2016
NOVI SAD - Arpadu S. (29), koji je osumnjičen da je u nedelju u Veterniku ubio svoju pet godina mlađu suprugu Slavicu i četvoromesečnu ćerku Nikolinu, određen je pritvor do 30 dana. Prema nezvaničnim saznanjima, on se na saslušanju branio… »
Jeziva ispovest saba: Ubadao sam je do besvesti, grkljan joj prerezao, onda sam isto uradio i bebi

Jeziva ispovest saba: Ubadao sam je do besvesti, grkljan joj prerezao, onda sam isto uradio i bebi

Pravda 18.08.2016
Dete sam ubio da ne ostane siroče. Nisam bio siguran da je moje. Otkad ga je rodila, sumnjam u to. Mada, ona je uvek negirala da me je ikad prevarila, ali u mojoj glavi je bilo ludilo. Pogotovu kad popijem, tada mi padne mrak na oči. Onda sam je i… »

Vesti dana »