Povezane vesti
Vojska i policija hapse, krijumčari beže i gaze
Mondo 18.08.2016
Radom zajedničkih snaga srpske vojske i policije, do sada je otkriveno 3.112 emigranata u pokušaju ilegalnog prelaska granice Srbije sa Bugarskom i Makedonijom. Nisu svi miroljubivi kada ih otkriju, saopšteno je iz Ministarstva odbrane. Foto: AP… »
Vojska i policija otkrile 3.112 migranata
RTV 18.08.2016
BEOGRAD - Zajedničkim radom vojske i policije koje patroliraju duž granice Srbije ka Bugarskoj i Makedoniji otkriveno je 3.112 migranata, rekao je danas portparol Ministarstva odbrane Srbije Jovan Krivokapić. "Od tog broja 2.529 migranata je odustalo od… »
Vojska i policija do sada otkrili 3.112 ilegalnih migranata
Blic 18.08.2016
Radom zajedničkih snaga vojske i policije, do sada je otkriveno 3.112 migranata u pokušaju ilegalnog prelaska granice od Bugarske i Makedonije a 2.529 od tog broja je odustalo od prelaska kada su uočili zajedničke snage, izjavio je danas portparol… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 59 minutajoš 45 povezanih

Upravo na blic TV! Kakva je zaista bezbednosna situacija u zemlji: Blic TV prati uživo i najavljena okupljanja protiv blokada
Blic pre 1 satjoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Emotivnom porukom Lazić se oprostio od navijača Zvezde, zahvalio se i Radonjiću
Euronews pre 9 minutajoš 31 povezana