Povezane vesti
Duraković podelio status na “Fejsbuku”: “Dođe Dodik iz Laktaša i u po' moje čaršije me izvređa”
Blic 03.09.2016
Ćamil Duraković, načelnik Srebrenice podelio je danas na svom “Fejsbuk “ profilu status u kome navodi da ga je Milorad Dodik, predsednik RS, ponovo vređao i to, kako je istakao, u njegovom rodnom gradu, Srebrenici. Duraković je napisao da njegov… »
"Dođe Dodik iz Laktaša, i izvređa me u rođenom gradu"
Vesti online 03.09.2016
Situacija u Bosni i Hercegovini je sve zategnutija, a stišavanju strasti ne doprinose ni izjave i međusobne uvrede političara. Tako je Ćamil Duraković, načelnik opštine Srebrenica, prozvao na Fejsbuku predsednika Republike Srpske Milorada Dodika… »
Duraković: Dodik došao iz Laktaša da me vređa
Alo 03.09.2016
Načelnik Opštine Srebrenica Ćamil Duraković napisao je na društvenim mrežama da ga je lider RS Milorad Dodik vređao u “rođenom gradu“. Dodik ga je, kako kaže, nazvao "kretenom" Uz objavu na Fejsbuku napisao je da se “oseća motivisano“… »
Vesti dana »

Završen studentski protest, veliki broj ljudi na ulicama Beograda, zabeleženo nekoliko incidenata
Glas Amerike pre 24 satajoš 99 povezanih

Arhiv javnih skupova: Između 275.000 i 325.000 građana na protestu
Vreme pre 24 satajoš 141 povezana

Francuski mediji: Istorijski skup u Beogradu, više od 100.000 ljudi u borbi protiv korupcije
Beta pre 24 satajoš 37 povezanih

Protest i u Nišu: Građani poslali „vetar juga“ ka Beogradu i poručili da nije kraj dok studenti ne kažu da je kraj
Južne vesti pre 24 satajoš 63 povezane

MUP: Više incidenata u Beogradu, građani odmah da prestanu da napadaju policiju
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih