Povezane vesti

Kovač o hapšenju špijuna: Sad će Srbija da pokazuje mišiće Hrvatskoj, pa to nikoga ne zanima!

Kovač o hapšenju špijuna: Sad će Srbija da pokazuje mišiće Hrvatskoj, pa to nikoga ne zanima!

Pravda 04.09.2016
Hrvatska, uprkos pokušajima da uspostavi vezu sa srpskom stranom, nije dobila nikakvu informaciju o hapšenju osumnjičenog za špijuniranje. To je izjavio šef hrvatske diplomatije Miro Kovač, dodavši da se trudio da dokuči o čemu se radi, ali da mu… »
"Mislilo" ne razume: Šta će Srbiji špijunska afera?

"Mislilo" ne razume: Šta će Srbiji špijunska afera?

Alo 04.09.2016
Šef hrvatske diplomatije Miro Kovač izjavio je danas da Hrvatska, uprkos pokušajima da uspostavi vezu sa srpskom stranom, nije dobila nikakvu informaciju o hapšenju osumnjičenog za špijuniranje. On je dodao da se trudio da dokuči o čemu se radi… »
Kovač: Zagreb od Beograda nije dobio nikakvu informaciju o aferi "Špijuniranje"

Kovač: Zagreb od Beograda nije dobio nikakvu informaciju o aferi "Špijuniranje"

Slobodna Evropa 04.09.2016
Šef hrvatske diplomatije Miro Kovač izjavio je u nedelju da Hrvatska, uprkos pokušajima da uspostavi vezu sa srpskom stranom, nije dobila nikakvu informaciju o hapšenju osumnjičenog za špijuniranje, dodavši da se trudio da dokuči o čemu se radi… »
Kovač: Ne mogu da shvatim zašto Srbiji treba afera špijun

Kovač: Ne mogu da shvatim zašto Srbiji treba afera špijun

RTS 04.09.2016
Hrvatska vlada je ozbiljna i želi stabilne, dobrosusedske odnose, poručuje Miro Kovač. Govoreći o hapšenju osumnjičenog za špijuniranje, šef hrvatske diplomatije kaže da je to "neka vrsta farse i komedije". Šef hrvatske diplomatije Miro Kovač… »
Kovač: Moje mislilo ne shvata što Srbiji treba afera špijun

Kovač: Moje mislilo ne shvata što Srbiji treba afera špijun

N1 Info 04.09.2016
Šef hrvatske diplomatije Miro Kovač izjavio je za N1 da Hrvatska, uprkos pokušajima da uspostavi vezu sa srpskom stranom, nije dobila nikakvu informaciju o hapšenju osumnjičenog za špijuniranje. "Bio sam u petak u Bratislavi, i dobio informaciju da… »

Vesti dana »