Povezane vesti
Pavlovski: Zvezda i Partizan su bili zainteresovani, ali sam se odlučio za Split
Sportski žurnal 05.09.2016
Posle raskida ugovora s Portom kapiten zlatnih Orlića sa EP 2013. Marko Pavlovski odlučio se za prelazak na Park mladeži. Kapiten Srbije prešao da igra u Hrvatsku. Koga to ne bi začudilo. Zato su novinari iz Hrvatske odmah poleteli da čuju zašto se… »
Ex kapiten "orlića" u Splitu: Da pravda pobedi
Mondo 05.09.2016
Lider zlatne U-19 reprezentacije Srbije doputovao u Dalmaciju i potpisao ugovor sa tamošnjim klubom. Obrazložio je svoje razloge za selidbu. Foto: MN Press Marko Pavlovski (22) definitivno je na prekretnici karijere. Kapiten omladinske reprezentacije… »
Otkrio: Pavlovski objasnio zašto je odbio Zvezdu i Partizan, i prešao u Split
Sportal blic 05.09.2016
Jedan od najtalentovanijih fudbalera Srbije, Marko Pavlovski objasnio je zašto se odlučio da uprkos ponudi brojnih evropskih velikana karijeru nastavi u Splitu. Foto: z. lončarević / RAS Srbija Marko Pavlovski On je u Hrvatsku stigao kao slobodan… »
Bivši kapiten "orlića" otkrio zašto je odbio Zvezdu i Partizan, a otišao u Split
Večernje novosti 05.09.2016
Poslednje dve sezone se nisam naigrao, bio sam na pozajmicama, a previše volim fudbal da bih sedeo na klupi. Pun sam motiva i ne želim da ostanem samo talenat, kaže Marko Pavlovski. Partizan i Zvezda su zvali, a on se odlučio za Split. Put, kojim se… »
Tužna realnost našeg fudbala: Odbio Zvezdu i Partizan i otišao u Hrvatsku, evo i zašto… (foto)
Hot sport 05.09.2016
Biser srpskog fudbala odlučio je da karijeru nastavi u hrvatskom šampionatu, umesto u nekom od 'večitih' rivala. Razlog je čak pomalo i zabrinjavajuć... Već smo pisali da je Marko Pavlovski prešao u Split, klub koji je ‘ukrao’ ovog nebrušenog… »
Vesti dana »

Mask: Izazvao sam Putina na borbu “jedan na jedan” zbog Ukrajine
Vesti online pre 1 satjoš 24 povezane

Da li je moguće izazivanje sukoba 15. marta o čemu vlast govori? „SNS je spreman na sve, ali protiv 100.000 ljudi policija ne može ništa“
Nova pre 15 minutajoš 17 povezanih