Povezane vesti
Pajtić dao izjavu tužilaštvu zbog pretnji njemu i Jeleni Balašević
Radio 021 07.09.2016
Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je da je danas dao izjavu Višem javnom tužilaštvu povodom pretnji smrću koje su upućene njemu i pokrajinskoj poslanici s liste te stranke Jeleni Balašević. "Siguran sam da će tužilaštvo na… »
Pajtić saslušan u Tužilaštvu zbog pretnji smrću upućenih njemu i Jeleni Balašević
Nova ekonomija 07.09.2016
Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić je dao izjavu Višem javnom tužilaštvu povodom pretnji smrću koje su upućene njemu i pokrajinkoj poslanici s liste te stranke Jeleni Balašević. On je istakao da "govor mržnje koji emituje režim Aleksandra… »
Pajtić o pretnjama: Atmosfera hajke
Večernje novosti 07.09.2016
Predsednik DS Bojan Pajtić je dao izjavu Višem javnom tužilaštvu povodom pretnji smrću koje su upućene njemu i Jeleni Balašević i istakao da "govor mržnje koji emituje Vučićev režim" direktno dovodi do incidenata. Predsednik Demokratske stranke (DS)… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 4 satijoš 1 povezana