Povezane vesti
Ovaj Bosanac pokorio je region: Stranke da me zaobiđu, inače - batine!
Vesti online 08.09.2016
Dževad Osmanović je "srušio" društvene mreže. Razlog se krije u onome što je okačio na kapiji svoje kuće. Dževadu se smučilo sve, razna predizborna obećanja koja na kraju ostanu samo... obećanja i onda je na papiru napisao: "Svaki ulazak u… »
Hit: "Stranke da me zaobiđu, inače - batine!" foto
Mondo 08.09.2016
Dževad Osmanović je "srušio" društvene mreže. Zbog onoga što je okačio na kapiji svoje kuće. Pogledajte! Dževadu se smučilo sve, razna predizborna obećanja koja na kraju ostanu samo... obećanja i onda je na papiru napisao: "Svaki ulazak u… »
Poruka Dževada Osmanovića: “Život moje porodice ne vredi jednog paketa od 50 KM za glasove”
Blic 08.09.2016
Fotografija koja je za kratko vreme postala hit na društvenim mrežama u BiH, ali i regionu, delo je Dževada Osmanovića koji je poslao jasnu poruku svim kandidatima za lokalne izbore i njihovim političkim strankama. Iza ove fotografije krije se teška… »
(Foto) dalje od kapije, Dževad bije: Besni građanin poslao poruku svim političkim strankama!
Kurir 08.09.2016
Izvesni Dževad Osmanović postavio je u svom dvorištu upozorenje svim političkim strankama i pojedincima, da ga zaobiđu tokom predizborne kampanje. Mnogi kandidati ne libe se lično ili preko svojih aktivista kucaju na vrata građanima i traže glas… »
Bosanac upozorava: "Svako ko pokuša da me vrbuje da glasam za njih dobiće batine" (foto)
Telegraf 08.09.2016
Fotografija sa Dževadovim upozorenjem brzo se proširila društvenim mrežama. Izvvesnom Dževadu Osmanoviću iz Bosne i Hercegovine dojadili su pristalice raznih političkih stranaka koje tokom predizborne kampanje idu od kuće do kuće i mole za glas… »
Upozorio političare: Zaobiđite me u kampanji, inače bijem
N1 Info 08.09.2016
Izvesni Dževad Osmanović postavio je u svom dvorištu upozorenje svim političkim strankama i pojedincima, da ga - u najkraćem - zaobiđu tokom predizborne kampanje. Mnogi kandidati ne libe se lično ili preko emisara da pokucaju na vrata i traže glas… »
Vesti dana »
Maestralna partija najboljeg košarkaša na svetu: Jokić predvodio Nagetse u trijumfu nad Golden Stejtom! (foto+video)
Hot sport pre 1 satjoš 16 povezanih
Roditelji beba zakopanih u Hrvatskoj članovi sekte: "Hoda po selu u crnoj haljini, smrt dece smatraju Božjom voljom"
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih
Aktivista uhapšen na protestu u Novom Sadu doveden u zatvor na Klisi, njegove kolege poručuju: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“ VIDEO
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih
Drecun: Kurtijeva optužba Srbije za eksploziju politička i medijska podvala
Telegraf pre 8 satijoš 7 povezanih