Повезане вести
Лукаку "угасио светло" на 'Стадиону светлости'
Спортске.нет 12.09.2016
Белгијанац уписао хет-трик у распону од смо 11 минута и донео убедљиву победу' Карамелама' на североистоку Енглеске. На спуштању заверсе на четврто коло Премијер лиге Евертон је као гост разбио Сандерленд са 3:0. Ромелу Лукаку… »
Евертон хет-триком Лукакуа до победе против Сандерленда
Бета 12.09.2016
Фудбалери Евертона победили су вечерас у гостима Сандерленд с 3:0 у последњој утакмици четвртог кола енглеске Премијер лиге.&нбсп; Јунак тријумфа био је Ромелу Лукаку који је постигао хет трик. Он је Евертон у водјство довео у… »
Премијер лига: Лукаку за једанаест минута демолирао Сандерленд (видео)
Хот спорт 12.09.2016
Ромелу Лукаку постигао је три гола у победи свог Евертона од 3:0 у сусрету четвртог кола Премијер лиге. Сјајни Белгијанац полако али сигурно показује да је прерастао Евертон, и за очекивати је да од наредне сезоне заигра у неком… »
Хет-трик моћног Лукакуа за трећу победу Евертона
Спортски журнал 12.09.2016
Карамеле, предвођене сјајним белгијским нападачем, настављају са одличним играма на старту Премијер лиге. У последњем мечу четвртог кола "уписали" су трећи тријумф (уз то имају и један реми), овога пута славили су на гостовању… »
1, 2, 3 - Евертон је други!
Мондо 12.09.2016
Само 11 минута било је потребно успаваном голгетеру да стигне до хет-трика и поручи да је криза прошлост. Евертон у врху табеле, Сандерленд - зна се! Прорадио је! И то како... Дуго успавани горостас у нападу Евертона, 23-годишњи… »
Вести дана »
Крај рата у Украјини зависи од руске спремности: званичници Вашингтона и Кијева
BBC News пре 36 минутајош 26 повезаних
Пантер: Знам сваки погрдни израз у Србији, навикао сам на увреде када играм против Црвене звезде
РТС пре 41 минутајош 42 повезане
Јокић насмејао америчке новинаре: Имам још огреботина, само нисам желео да се предам без борбе
РТС пре 3 сатајош 45 повезаних
Мићовић: Србија у првих осам месеци увезла више бензина него у целој 2023. и 2024. години
Бизнис.рс пре 40 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за суботу, 6. децембар: Облачно са слабом кишом и ветром
Бета пре 1 сатјош 19 повезаних