Povezane vesti

Vučić: Doček u Parizu govori da je Srbija ponovo poštovana

Vučić: Doček u Parizu govori da je Srbija ponovo poštovana

Slobodna Evropa 14.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da način na koji je dočekan u Parizu govori da je Srbija ponovo poštovana, sa značajnom reputacijom i ugledom. Vučića je uz državne počasti u Parizu dočekao državni sekretar za evropske poslove… »
Vučić: Svečani doček u Parizu govori da je Srbija ponovo poštovana

Vučić: Svečani doček u Parizu govori da je Srbija ponovo poštovana

Beta video 14.09.2016
PARIZ- Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da način na koji je dočekan u Parizu govori da je Srbija ponovo poštovana, sa značajnom reputacijom i ugledom. Vučića je uz državne počasti u Parizu dočekao državni sekretar za evropske… »
Vučić: Francuske  kompanijama zainteresovane da ulažu u Srbiju

Vučić: Francuske kompanijama zainteresovane da ulažu u Srbiju

Beta video 14.09.2016
PARIZ- Premijer Srbije Aleksandar Vučić je kazao da postoji više razloga njegove posete Francuskoj, medju kojima su i razgovori o infrastrukturnim radovima, učešće francuskih kompanija u privatizaciji srpskih preduzeća.``Njihove kompanije hoće da… »
Vučić položio venac na spomen ploču srpskim borcima u Parizu

Vučić položio venac na spomen ploču srpskim borcima u Parizu

N1 Info 14.09.2016
Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Pariz, gde ga je uz najviše državne počasti na trgu Le Grand Cour de Invalides dočekao državni sekretar za evropske poslove Arlem Dezir. Nakon svečanog dočeka, premijer Vučić… »
Premijer poručuje iz francuske: Doček koji je teško videti, veličanstven i gotovo neverovatan, počast je koja je ukazana…

Premijer poručuje iz francuske: Doček koji je teško videti, veličanstven i gotovo neverovatan, počast je koja je ukazana…

Telegraf 14.09.2016
Vučić je popodne počeo trodnevnu posetu Francuskoj, tokom koje će razgovarati i sa predsednikom i premijerom te države, a u izjavi novinarima kaže da će fokus biti na ekonomiji, investicijama, evropskom putu Srbije, rešavanju problema na Zapadnom… »
Vučića u Parizu dočekali uz državne počasti, sutra se sastaje s premijerom Valsom (foto)

Vučića u Parizu dočekali uz državne počasti, sutra se sastaje s premijerom Valsom (foto)

Telegraf 14.09.2016
Vučić se kasnije danas sastaje sa predsednikom Senata Francuske Žerardom Laršerom. Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas popodne u Pariz, gde ga je, uz najviše državne počasti, na trgu Le grand Cour de Invalides dočekao… »
Vučić za AFP: Nestabilnost Balkana moj je jedini strah

Vučić za AFP: Nestabilnost Balkana moj je jedini strah

Slobodna Evropa 14.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se ne plaši za budućnost Srbije na ekonomskom planu i da je njegov "jedini strah" nestabilnost na Balkanu. "Ne plašim se za budućnost na ekonomskom planu. Nestabilnost regiona je moj jedini… »
Vučić za AFP: Moj jedini strah je nestabilnost na Balkanu

Vučić za AFP: Moj jedini strah je nestabilnost na Balkanu

N1 Info 14.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne plaši za budućnost Srbije na ekonomskom planu i da je njegov "jedini strah" nestabilnost na Balkanu. "Ne plašim se za budućnost na ekonomskom planu. Nestabilnost regiona je moj jedini strah"… »

Vesti dana »