Povezane vesti
Milivoje Ćirković: U Partizanu sam lomio noge i nos, a o sudbini kluba odlučuju paraziti!
Hot sport 15.09.2016
Nekadašnji densi bek Partizana Milivoje Ćirković oštro je prozvao čelnike kluba posle skandaloznog po drugi put odlaganja Izborne skupštine. Fudbaler koji je Partizan prvi put u istoriji odveo u Ligu šampiona ogorčen je na ljude koji vode klub i… »
Ćirković: Stidim se ovog Partizana
Mozzart sport 15.09.2016
„Skandalozno je, sramotno i ogavno, a za Partizan odvratno, da ljudi koji su sad u klubu po svaku cenu žele da ostanu na vlasti. A u tu svrhu su, kako čitam i čujem, planirali iz bolnice da dovuku na skup jednog delegata kako bi namakli većinu. Evo… »
Ćirković: Poltroni i paraziti vode Partizan, stidim se i ne znam šta sinu da kažem...
Večernje novosti 15.09.2016
Briga mene i za Zeku i za Bjeku. Na šta ono liči? Da se ja, kao neko ko je davao celog sebe klubu, koji je doneo Partizanu 20.000.0000 evra sad istog tog Partizana sramim, kaže Milivoje Ćirković. Partizan više nije ni senka kluba, koji može da se… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane