Povezane vesti

Isterivač đavola: Istaknuti sveštenik-egzorcista umro u Rimu

Kurir 17.09.2016
RIM - Velečasni Gabriele Amort, istaknuti rimokatolički egzorcista, umro posle duge bolesti. Fondacija Santa Lucije u Rimu, objavila je danas da je 91-godišnji sveštenik umro dan ranije u bolnici u Rimu gde je nedavno prenet jer mu se zdravstveno… »

Istaknuti egzorcista preminuo u Rimu

RTS 17.09.2016
Velečasni Gabrijele Amort, istaknuti rimokatolički egzorcista, preminuo je nakon duge bolesti, saopštio je jedan italijanski dom za brigu o starima. Fondacija Santa Lucije u Rimu, objavila je danas da je 91-godišnji sveštenik umro dan ranije u… »

Umro sveštenik koji je isterivao đavole

Vesti online 17.09.2016
Italijanski rimokatolički sveštenik poznat po ritualima isterivanja đavola, Gabrijele Amort, preminuo je u 91. godini posle duge bolesti, saopštila je u subotu rimska fondacija Santa Lučija. U saopštenju se navodi da je Amort preminuo dan ranije u… »

Rim: Umro sveštenik poznat po isterivanju đavola

Novi magazin 17.09.2016
Italijanski rimokatolički sveštenik poznat po ritualima isterivanja đavola, Gabrijele Amort, preminuo je u 91. godini nakon duge bolesti, saopštila je danas rimska fondacija Santa Lučija. U saopštenju se navodi da je Amort preminuo dan ranije u… »

Vatikan: Umro najveći stručnjak za isterivanje đavola

Blic 17.09.2016
Italijanski rimokatolički sveštenik poznat po ritualima isterivanja đavola, Gabrijele Amort, preminuo je u 91. godini nakon duge bolesti, saopštila je danas rimska fondacija Santa Lučija. TradCatKnight: World Famous Exorcist Father Gabriele Amorth… »

Vesti dana »