Povezane vesti

Petrić promovisan na Banovom brdu: Fudbaleri Čukaričkog ne igraju fudbal

Petrić promovisan na Banovom brdu: Fudbaleri Čukaričkog ne igraju fudbal

Večernje novosti 22.09.2016
Čeka nas mnogo posla i dokazaćemo da smo u nerealnoj poziciji na tabeli, rekao je novi trener Čukaričkog prvi dan na svom radnom mesu. GORDAN Petrić spasava Čukarički! Nekadašnji hit nacionalnog prvenstva, fudbalski klub sa Banovog brda, živi… »
Petrić zvanično preuzeo Čukarički: Da izađemo što pre iz krize

Petrić zvanično preuzeo Čukarički: Da izađemo što pre iz krize

Sportski žurnal 22.09.2016
Čukarički je u četvrtak dobio novog trenera. Gordan Petrić nekadašnji igrač Partizana, odnosno šef struke Sinđelića, Zemuna i Bežanije, preuzeo je posle smene Milana Lešnjaka ekipu sa Banovog brda. – Želja mi je da do kraja godine izađemo… »
Za beg SA dna: Čukarički predstavio novog trenera (foto)

Za beg SA dna: Čukarički predstavio novog trenera (foto)

Hot sport 22.09.2016
FK Čukarički promovisao je šefa stručnog štaba Gordana Petrića sa kojim je danas i zvanično potpisan ugovor o saradnji do kraja sezone. Na konferenciji za medije sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da je u izboru Petrića… »
Petrić krenuo oštro u Čukaričkom: Nećemo se više igrati fudbala...

Petrić krenuo oštro u Čukaričkom: Nećemo se više igrati fudbala...

Mozzart sport 22.09.2016
„Hoću da napravim ekipu koja zna kako se izvodi aut, kako treba da stoji i kako treba da skoči“, poručio bivši prvotimac crno-belih. O statusa trećeg kluba Srbije do poslednjeg u Superligi u razmaku za samo četiri meseca. Strah se uvukao u… »
Promocija: Petrić: Odgovaraju mi boje kluba, moramo da prestanemo da se igramo fudbala!

Promocija: Petrić: Odgovaraju mi boje kluba, moramo da prestanemo da se igramo fudbala!

Sportal blic 22.09.2016
Novi trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je da se nada da će ekipa do kraja godine izaći iz teške situacije i da mora da počne da osvaja bodove kako bi sa začelja krenula u gornji deo tabele. Foto: FK Čukarički / Promo Gordan Petrić… »

Vesti dana »