Povezane vesti
Donirao stolice za hranjenje beba, Fejsbuk ga surovo kaznio
Moj Novi Sad 26.09.2016
Mile stolar iz Beočina, Milorad Jurković, postao je poznat prošle godine širom Srbije kao čovek koji pravi drvene stolice za hranjenje beba koje ne prodaje, nego poklanja onima kojima je to potrebno. Iz ljubavi prema drvetu i stolariji, Mile je… »
Oborili Fejsbuk stranicu humanitarca Mileta stolara
Blic 26.09.2016
Fejsbuk stranica Milorada Jurkovića, najhumanijeg stolara u Srbiji, koji je obradovao skoro 700 beba praveći im i poklanjajući stolice za hranjenje nestala je sa ove društvene mreže. Kako kaže Jurković, njegovu stranicu "Stolar Mile – čovek… »
Sećate se stolara humanog srca? E, pa Fejsbuk mu se zahvalio na svemu na najgnusniji način
24 Sata 26.09.2016
U Vojvodini, u podnožju Fruške Gore živi Milorad Jurković (45). Čovek koji je u javnosti poznat kao stolar Mile. Čovek koji je svoj hobi pretvorio u humano delo. Čovek koji pravi drvene stolice za hranjenje beba koje ne prodaje nego poklanja onima… »
Vesti dana »

AFP: Sirene za uzbunu i zvuk eksplozija u Kijevu posle poziva Putin-Tramp
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Teritorija grada je: Ugrožena!" proglašeno vanredno stanje u Valjevu Opština sazvala hitan sastanak: Može doći do ekološke katastrofe
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana