Povezane vesti
Maksimović je ponosan: "Želeo sam samo Napoli"
Sportske.net 29.09.2016
Nikola Maksimović je bio zadovoljan nakon meča protiv Benfike. Napoli je sinoć savladao Benfiku rezultatom 4:2, a konačno je debitovao i Nikola Maksimović, fudbaler reprezentacije Srbije koji je poslednjeg dana prelaznog roka stigao u Napulj. On je… »
Maksimovićev debi iz snova
Mondo 29.09.2016
Nikola Maksimović oduševljen zbog debija za Napoli. Prvi meč začinjen ubedljivom pobedom nad Benfikom. Bitan momenat u karijeri Nikole Maksimovića dogodio se u 11. minutu utakmice 2. kola Lige šampiona između Napolija i Benfike. Srpski fudbaler bio… »
Maksimović odigrao utakmicu posle dva i po meseca: Nisam umoran, spreman sam za Atalantu
Večernje novosti 29.09.2016
Bili smo odlični 70 minuta u veoma važnoj utakmici. Posle toga primili smo dva gola jer smo se opustili – rekao je defanzivac Napolija. Srpski defanzivac Nikola Maksimović debitovao je za Napoli ubedljivom pobedom nad Benfikom u drugom kolu Lige… »
Nikola Maksimović: Bili smo sjajni 70 minuta, zadovoljan sam debijem
Hot sport 29.09.2016
Fudbaler Napolija Nikola Maksimović izjavio je zadovoljan debijem i pobedom nad Benfikom (4:2) u Ligi šampiona, istakavši da je fizički spreman za najviše napore. – Bili smo odlični 70 minuta u veoma važnoj utakmici. Posle toga primili smo dva… »
Maksimović debitovao za Napoli: Opustili se na kraju...
Mozzart sport 29.09.2016
Najskuplji srpski fudbaler neočekivano dobio šansu da zaigra za Napoli u Ligi šampiona. Konačno su navijači Napolija dočekali priliku da vide Nikolu Maksimovića u dresu njihovog kluba. Skupo plaćeni srpski defanzivac je sinoć debitovao za Napoli… »
Srpski rekorder: Nisam umoran!
Mondo 29.09.2016
"Odigrao sam prvu utakmicu posle dva i po meseca", kaže Maksimović, koji je debi u timu Napolija zabeležio igrom slučaja, zbog povrede Albiola već u 11. minutu. Nije bilo predviđeno, bar ne u prvom poluvremenu, ali - "ko te pita"? Fudbaler Napolija… »
Vesti dana »
Advokat Ljubičanović podneo ostavku na mesto člana UO AKS: Ne slaže se sa odlukom o obustavi rada
Euronews pre 3 satajoš 30 povezanih
Surova poruka Dončiću iz Dalasa i "tajming" koji otkriva mnogo
Sportske.net pre 10 satijoš 53 povezane
Partizan uplašio navijače, pa razbio Studentski centar u Beogradu: Crno-beli se vratili na vrh ABA lige
Nova pre 20 minutajoš 41 povezana