Povezane vesti
Vulin: Potrebna direktna budžetska pomoć za migrante
RTS 30.09.2016
Ministar Aleksandar Vulin izjavio je da je zbog migrantske krize Srbiji potrebna direktna budžetska pomoć iz Evropske unije i da će tu pomoć tražiti u razgovoru sa evropskim zvaničnicima. Aleksandar Vulin je novinarima u Beogradu rekao da je do sada… »
Vulin: Treba nam veća pomoć EU zbog migrantske krize
N1 Info 30.09.2016
Srbiji je, zbog migrantske krize, potrebna direktna budžetska pomoć iz EU i tu pomoć će Beograd tražiti u razgovoru sa evropskim zvaničnicima, rekao je ministar rada Aleksandar Vulin. "Ono što je nama neposredno iz Evropske komisije dato - nešto… »
Vulin: Tražiću direktnu budžetsku pomoć od EU!
Pravda 30.09.2016
Ministar Aleksandar Vulin izjavio je da je zbog migrantske krize Srbiji potrebna direktna budžetska pomoć iz Evropske unije. On je rekao i da će tu pomoć tražiti u razgovoru sa evropskim zvaničnicima. Vulin je novinarima u Beogradu rekao da je do… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 58 minutajoš 15 povezanih

Novo pravilo upravo primenjeno na Đokoviću, od sada svima isti tretman: Svet tenisa neće više biti isti?
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Zauzećemo Gazu ako Hamas ne pusti taoce; Gaza: Zatvaranje granica ima "katastrofalne posledice"
RTV pre 58 minutajoš 2 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane