Povezane vesti
Izrael osudio izjavu Dutertea o Hitleru i holokaustu!
Pravda 01.10.2016
Ministarstvo spoljnih poslova Izraela saopštilo je danas da "nije srećno" zbog izjave filipinskog predsednika Rodriga Dutertea koji je svoju borbu protiv kriminala uporedio sa Hitlerovim masarom miliona Jevreja. "Hitler je ubio tri miliona Jevreja, a mi… »
Izrael osudio izjavu Dutertea o Hitleru i holokaustu!
Pravda 01.10.2016
Ministarstvo spoljnih poslova Izraela saopštilo je danas da "nije srećno" zbog izjave filipinskog predsednika Rodriga Dutertea koji je svoju borbu protiv kriminala uporedio sa Hitlerovim masarom miliona Jevreja. "Hitler je ubio tri miliona Jevreja, a mi… »
Izrael osudio izjavu Dutertea o Hitleru i holokaustu
Blic 01.10.2016
Jevrejske grupe u SAD šokirane Duterteovom izjavom
Politika 01.10.2016
MANILA – Najnovija izjava filipinskog predsednika Rodriga Dutertea u kojoj se uporedio sa Hitlerom rekavši da bi bio „srećan” da pobije tri miliona narkomana i dilera izazvala je šok i gnev među jevrejskim zajednicama u SAD . Njihove reakcije mogle bi da… »
Vesti dana »

Tužilaštvo u Novom Sadu tvrdi da sud opstruira istragu rušenja nadstrešnice
Beta pre 35 minutajoš 54 povezane

KRIK: Porodica bivše ministarke Vujović poseduje nekretnine vredne 13 miliona evra
Serbian News Media pre 25 minutajoš 13 povezanih

„Doneo sam joj knjige, nije se probudila“: Ovako je izgledao poslednji susret Isidore Bjelice sa ocem
Nova pre 10 minutajoš 18 povezanih