Povezane vesti

Izrael osudio izjavu Dutertea o Hitleru i holokaustu!

Pravda 01.10.2016
Ministarstvo spoljnih poslova Izraela saopštilo je danas da "nije srećno" zbog izjave filipinskog predsednika Rodriga Dutertea koji je svoju borbu protiv kriminala uporedio sa Hitlerovim masarom miliona Jevreja. "Hitler je ubio tri miliona Jevreja, a mi… »

Pravda 01.10.2016
Ministarstvo spoljnih poslova Izraela saopštilo je danas da "nije srećno" zbog izjave filipinskog predsednika Rodriga Dutertea koji je svoju borbu protiv kriminala uporedio sa Hitlerovim masarom miliona Jevreja. "Hitler je ubio tri miliona Jevreja, a mi… »
Izrael osudio izjavu Dutertea o Hitleru i holokaustu

Izrael osudio izjavu Dutertea o Hitleru i holokaustu

Blic 01.10.2016
Jevrejske grupe u SAD šokirane Duterteovom izjavom

Jevrejske grupe u SAD šokirane Duterteovom izjavom

Politika 01.10.2016
MANILA – Najnovija izjava filipinskog predsednika Rodriga Dutertea u kojoj se uporedio sa Hitlerom rekavši da bi bio „srećan” da pobije tri miliona narkomana i dilera izazvala je šok i gnev među jevrejskim zajednicama u SAD . Njihove reakcije… »

Vesti dana »