Povezane vesti
On je novi ljubimac "Delija" - Filip Manojlović!
Sportske.net 03.10.2016
Mladi golman koji je bio i sa reprezentacijom na Novom Zelandu koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu, konačno je dobio pravu priliku da se pokaže. Crvena zvezda je slavila u Ivanjici rezultatom 4:2, a kao jedan od onih koji su zaslužili… »
Dobro raspoloženje u zvezdi: Manojloviću raste samopouzdanje, Le Talek se šali na svoj račun
Hot sport 03.10.2016
Mladi golman Crvene zvezde Filip Manojlović zadovoljan je rezultatom koji je ekipa ostvarila u Ivanjici. – Drago mi je što smo pobedili, ovo su važna tri boda pred reprezentativnu pauzu. Odlazimo na odmor u dobrom raspoloženju. Rezultatom ne mogu da… »
Manojlović: Možda sam mogao bolje kod drugog gola, ali ispalo je dobro
Sportski žurnal 03.10.2016
Filip Manojlović sve češće dobrim reakcijama uliva sigurnost, kako svojim saigračima na terenu, tako i navijačima. Mladi golman zadovoljan je rezultatom koji je ekipa ostvarila u Ivanjici. – Drago mi je što smo pobedili, ovo su važna tri boda… »
Le Talek: Teško je bilo igrati fudbal na onakvom terenu
Sportski žurnal 03.10.2016
Prvotimac Crvene zvezde Damijan Le Talek rekao je da do kraja jesenjeg dela sezone crveno-beli žele da ostvare sve pobede kako bi sigurno ostali na prvom mestu na tabeli. Francuski univerzalac Damijan Le Talek bio je strelac u jučerašnjoj pobedi nad… »
Miodrag Božović posle pobede nad Javorom
Hot sport 03.10.2016
– Objektivno, dočekala nas je čvrsta ekipa u kojoj igra nekolicina iskusnih igrača koji su dugo zajedno i koji znaju šta treba da se radi na terenu. Ova pobeda je važna jer je uvek teško igrati pre pauze, zato što su glave uveliko u koferima i… »
Božović: Glava svima u koferima; Le Talek: Drago mi je zbog gola
Večernje novosti 02.10.2016
Imali smo i dosta pehova sa povređenim irgačima, i zato je najvažnije bilo da danas uzmemo tri boda. U tome smo i uspeli, postigli smo čak četiri gola, iako nije to bila sjajna igra, kaže Božović. Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag… »
Vesti dana »

(BLOG) Prosvetari u protestnoj šetnji do RTS-a, ispred zdravstvenih ustanova akcija “Pacijenti nisu politički rekviziti”
N1 Info pre 9 minutajoš 20 povezanih

Marinika Tepić objavila fotografiju za koju tvrdi da je zvučni top u dvorištu parlamenta
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 14 satijoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 21 minutajoš 7 povezanih

Nekoliko sati posle razgovora Putina i Trampa: Međusobne optužbe Kijeva i Moskve
Danas pre 45 minutajoš 63 povezane