Povezane vesti
Milorad Subić, predsednik KK Srbobran: Hvala Đilasu, vratićemo radom i poštovanjem
Sportal blic 04.10.2016
“Milorade, hoću da pomognem. Ja sam trenutno u Americi, javite mi se u ponedeljak, tada ću biti u Srbiji”, ovako je Dragan ĐIlas, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, odgovorio Miloradu Subiću, predsedniku KK Srbobran, na molbu da pomogne ovom uzornom… »
Evo kako je Đilas spasao od gašenja kk Srbobran i Bor
Sportal blic 04.10.2016
Ženski košarkaški klubovi Srbobran i Bor igraće naredne sezone u Drugoj ligi, iako ih je malo delilo od gašenja. Samo jedan poziv Draganu Đilasu bio je dovoljan da predsednik Košarkaškog saveza Srbije iz svog džepa izvadi novac i pomogne. Foto: Facebook… »
Vesti dana »

Dosije Putin 72: godine života, 25 godine na vlasti: Od kgb špijuna do nezasitog autokrate koji je na ivici da ceo svet uvede u još krvaviji rat
Blic pre 3 satajoš 10 povezanih

Istorijski sastanak Putina i Trampa: "Nema dogovora dok..."; "Pozvaću Zelenskog" FOTO/VIDEO
B92 pre 5 minutajoš 8 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 30 minutajoš 4 povezane

Dačić: "38 lica uhapšeno, povređeno 6 policajaca, demonstranti došli s namerom da povrede policajce"
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane