Povezane vesti

Rekonstrukcija: Kako su izgledali poslednji dani male Anje, bebe ubijene metadonom

Rekonstrukcija: Kako su izgledali poslednji dani male Anje, bebe ubijene metadonom

Blic 12.10.2016
Tanja Lakić Mahud (37), koja je optužena za teško ubistvo osmomesečne ćerke Anje metadonom u septembru 2015, juče je iznela svoju odbranu pred Višim sudom u Beogradu. Ipak, iz njenog višesatnog izlaganja nemoguće je zaključiti kako je Anja… »
"Dala sam bebu dilerima, ne znam kako je umrla": Šokantna odbrana Beograđanke optužene za ubistvo ćerkice

"Dala sam bebu dilerima, ne znam kako je umrla": Šokantna odbrana Beograđanke optužene za ubistvo ćerkice

Blic 12.10.2016
Tanja Lakić Mahud (37), optužena za ubistvo svoje ćerkice, juče je govorila o mužu i narkoticima, a smrti deteta se, kako je navela, ne seća. Lakićevoj je u Višem sudu počelo suđenje za teško ubistvo osmomesečne Anje metadonom, čije je… »
Čedomorstvo u Južnom bulevaru Ne znam ko je ubio moju bebu, ali ja je nisam bacila u kesu na terasi!

Čedomorstvo u Južnom bulevaru Ne znam ko je ubio moju bebu, ali ja je nisam bacila u kesu na terasi!

Kurir 12.10.2016
Bilo mi je loše od heroina, pala sam u nesvest, a sledeće čega se sećam je da mi je majka vikala: „Šta si to uradila“, kao i odlaska u bolnicu, rekla je Tanja. BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu juče je počelo suđenje Tanji Lakić Mahud (37)… »
Suđenje za ubistvo osmomesečne Anje Mahud: Majka negira da je usmrtila dete

Suđenje za ubistvo osmomesečne Anje Mahud: Majka negira da je usmrtila dete

Večernje novosti 12.10.2016
U Višem sudu u Beogradu počelo suđenje Tanji Lakić Mahud (37), optuženoj da je septembra prošle godine ubila svoju ćerku. U VIŠEM sudu u Beogradu juče je počelo suđenje Tanji Lakić Mahud (37), optuženoj da je septembra prošle godine ubila… »

Vesti dana »