Povezane vesti
Na kafi sa Karićem: Da li je Nikolić predsednik Srbije i dok je u Rusiji?
Slobodna Evropa 13.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sreo se u inostranstvu sa predsednikom BK Grupe Bogoljubom Karićem u vreme kada je u Srbiji trajao sudski proces protiv Karića, koji se godinama nalazi u bekstvu od srpskog pravosuđa. Nikolić ne vidi ništa loše u tome… »
"Video sam se sa Karićem, šta je tu loše?"
Vesti online 13.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio je da se sa predsednikom BK Grupe Bogoljubom Karićem video za vreme vojne parade u Moskvi, te da bi se ponovo sastao sa njim, jer, kako je rekao, u tome ne vidi ništa loše. - Sastao sam se sa Bogoljubom… »
Vesti dana »
Sutra počinje prijavljivanje nelegalnih objekata po novom Zakonu: Rok za podnošenje prijava 60 dana
Serbian News Media pre 4 satijoš 31 povezana
Granatiran Herson – troje stradalo, 10 povređenih; Tramp Mlađi: Ukrajina može da izgubi podršku SAD
RTS pre 17 minutajoš 46 povezanih
(Video) Vojska upala na TV i objavila dramatičnu vest! "Predsednik je svrgnut, preuzimamo vlast": Pucnjava u blizini palate, pokušaj puča u Beninu
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Novi šampion Formule jedan Lando Noris: Srećan sam zbog titule u F1, osećaj je sjajan
Dnevnik pre 47 minutajoš 38 povezanih
Prognoza vremena za Srbiju 7. decembar 2025: Oblačno i hladno sa kišom, snegom i maglom tokom večeri i noći
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 29 povezanih