Povezane vesti
Nigerijski predsednik: Mojoj ženi je mesto u kuhinji i u sobi
Novi magazin 14.10.2016
Nigerijski predsednik Mahamadu Buhari reagovao je danas na kritike koje mu je uputila supruge, navodeći da joj je "mesto u kuhinji", preneli su svetski mediji. "Ne znam kojoj partiji pripada moja žena, ali znam da joj je mesto u kuhinji, u dnevnoj i… »
Predsednik odgovorio:Prvoj dami je mesto u kuhinji
Mondo 14.10.2016
Prva dama Nigerije nije štedela supruga u kritikama, a ni on nju – "poslao" ju je u kuhinju i krevet. Foto: Printscreen/YouTube Ajša Buhari, Nigerija Nigerijski predsednik Mahamadu Buhari reagovao je danas na kritike koje mu je uputila supruga… »
Nigerija: Nastavak borbe za oslobađanje otetih devojaka
Blic 14.10.2016
Nigerijski predsednik Muhamadu Buhari izjavio je da će njegova vlada nastaviti rad na oslobađanju ostalih devojčica koje su oteli džihadisti terorističke grupe Boko haram. Ova izjava dolazi dan nakon što su džihadisti oslobodili 21 devojčicu, od… »
Predsedniku Nigerije upozorenje od prve dame
RTV 14.10.2016
ABUDŽA - Prva dama Nigerije upozorila je svog supruga, predsednika Muhamadua Buharija, da ga ne može podržati na sledećim izborima ako ne "protrese" svoju vladu. Ajša Buhari je izjavila za Bi-Bi-Si (BBC) da njen suprug "ne poznaje" više od polovine… »
Vesti dana »

Ukratko iz sveta - Trump pozvao Rusiju da podrži primirje, dok odnos s EU eskalira
Bloomberg Adria pre 56 minutajoš 22 povezane

Jokić u posebnoj majici pričao o teškom porazu: „Nije lako podneti ovo“ VIDEO
Nova pre 56 minutajoš 19 povezanih

Danas oblačno sa sunčanim intervalima, toplo za ovo doba godine
Novi magazin pre 1 satjoš 10 povezanih