Povezane vesti

Petrić: Zvezda je apsolutni favorit, a mi treba da odigramo rasterećeno

Petrić: Zvezda je apsolutni favorit, a mi treba da odigramo rasterećeno

Hot sport 14.10.2016
FK Čukarički u nastavku domaćeg prvenstva gostuje Crvenoj zvezdi u nedelju, 16. oktobra, a šef stručnog štaba naše ekipe Gordan Petrić kaže da je domaćin apsolutni favorit, kao i da tim sa Banovog brda utakmicu treba da odigra rasterećeno i pokaže šta… »
Božović Pred Čukarički: Prošlost moja nije sjajna bila…

Božović Pred Čukarički: Prošlost moja nije sjajna bila…

Hot sport 14.10.2016
Nakon reprezentativne pauze, utakmicama 12. kola nastavlja se Superliga Srbija. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Čukaričkog na stadionu "Rajko Mitić“ u nedelju, 16. oktobra, od 15 časova. Šef stručnog štaba Miodrag Božović izneo je svoja očekivanja… »
Petrić: Rasterećeni smo protiv Zvezde, šampion je apsolutni favorit

Petrić: Rasterećeni smo protiv Zvezde, šampion je apsolutni favorit

Mozzart sport 14.10.2016
"Verujem da su se momci upoznali sa načinom rada i smernicama koje sam im dao. Ako budemo izbacili golove koje ne smemo da primimo, onda ćemo ići napred, poručio šef struke Čukaričkog. Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić prepustio je Crvenoj zvezdi… »
Petrić: Rasterećeno na Zvezdu, da pokažemo šta znamo

Petrić: Rasterećeno na Zvezdu, da pokažemo šta znamo

Press 14.10.2016
Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić prepustio je Crvenoj zvezdi ulogu favorita u meču 12. kola Superlige, ali dodao da njegova ekipa zbog toga treba da odigra rasterećena i pokaže se u najboljem svetlu. foto: tanjug.rs Trener fudbalera Čukaričkog… »
Božović: Nemam ništa protiv da pobedimo Čukarički 5:4

Božović: Nemam ništa protiv da pobedimo Čukarički 5:4

Sportski žurnal 14.10.2016
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da očekuje neizvestan meč i sa dosta golova protiv Čukaričkog u 12. kolu Superlige Srbije. - Pred nama je teška utakmica, iako je Čukarički trenutno u nezavidnoj situaciji, ai po kvalitetu igrača… »
Gordan Petrić: Zvezda favorit, mi rasterećeni

Gordan Petrić: Zvezda favorit, mi rasterećeni

Mondo 14.10.2016
Trener Čukaričkog Gordan Petrić pred odlazak u komšiluk u nedelju, 16. oktobra, kaže da njegov tim ima samo jedan zadatak - da igra fudbal i pokaže šta zna. Foto: MN Press Koliko je pauza dobro došla fudbalerima Čukaričkog? Novom treneru, Gordanu… »

Vesti dana »