Povezane vesti

Petrić: Zvezda je apsolutni favorit, a mi treba da odigramo rasterećeno

Petrić: Zvezda je apsolutni favorit, a mi treba da odigramo rasterećeno

Hot sport 14.10.2016
FK Čukarički u nastavku domaćeg prvenstva gostuje Crvenoj zvezdi u nedelju, 16. oktobra, a šef stručnog štaba naše ekipe Gordan Petrić kaže da je domaćin apsolutni favorit, kao i da tim sa Banovog brda utakmicu treba da odigra rasterećeno i… »
Petrić: Rasterećeni smo protiv Zvezde, šampion je apsolutni favorit

Petrić: Rasterećeni smo protiv Zvezde, šampion je apsolutni favorit

Mozzart sport 14.10.2016
"Verujem da su se momci upoznali sa načinom rada i smernicama koje sam im dao. Ako budemo izbacili golove koje ne smemo da primimo, onda ćemo ići napred, poručio šef struke Čukaričkog. Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić prepustio je… »
Božović Pred Čukarički: Prošlost moja nije sjajna bila…

Božović Pred Čukarički: Prošlost moja nije sjajna bila…

Hot sport 14.10.2016
Nakon reprezentativne pauze, utakmicama 12. kola nastavlja se Superliga Srbija. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Čukaričkog na stadionu "Rajko Mitić“ u nedelju, 16. oktobra, od 15 časova. Šef stručnog štaba Miodrag Božović izneo je svoja… »
Petrić: Rasterećeno na Zvezdu, da pokažemo šta znamo

Petrić: Rasterećeno na Zvezdu, da pokažemo šta znamo

Press 14.10.2016
Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić prepustio je Crvenoj zvezdi ulogu favorita u meču 12. kola Superlige, ali dodao da njegova ekipa zbog toga treba da odigra rasterećena i pokaže se u najboljem svetlu. foto: tanjug.rs Trener fudbalera… »
Gordan Petrić: Zvezda favorit, mi rasterećeni

Gordan Petrić: Zvezda favorit, mi rasterećeni

Mondo 14.10.2016
Trener Čukaričkog Gordan Petrić pred odlazak u komšiluk u nedelju, 16. oktobra, kaže da njegov tim ima samo jedan zadatak - da igra fudbal i pokaže šta zna. Foto: MN Press Koliko je pauza dobro došla fudbalerima Čukaričkog? Novom treneru… »
Božović: Nemam ništa protiv da pobedimo Čukarički 5:4

Božović: Nemam ništa protiv da pobedimo Čukarički 5:4

Sportski žurnal 14.10.2016
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da očekuje neizvestan meč i sa dosta golova protiv Čukaričkog u 12. kolu Superlige Srbije. - Pred nama je teška utakmica, iako je Čukarički trenutno u nezavidnoj situaciji, ai po kvalitetu… »

Vesti dana »