Povezane vesti
Ćerka Đoleta Đoganija muzički talenat ne pokazuje na estradi, već u crkvi: Nisam kao druga deca poznatih! (FOTO)
Story 17.10.2016
Umesto u spotovima i na bini, Silvija Đogani odlučila je da svoj dar za pesmu pokaže u crkvenom horu. Ponosna mama trogodišnje devojčice peva u crkvenom horu Hrama Preobraženja Gospodnjeg. Upoznajte Kristinu, ćerku Željka Mitrovića koja bi postidela i… »
Muž joj je robijao zbog droge: Rodila mu ćerku, razvela se, a sad peva u crkvenom horu!
Kurir 17.10.2016
Silvija Đogani (27), ćerka Đoleta i Slađe Đogani, muzički talenat je nasledila od roditelja, ali umesto na estradi pokazuje ga u crkvenom horu. "Na slavi kod mog najboljeg druga upoznala sam sveštenika, on mi je rekao da je audicija u toku. Zaljubila sam… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Deratizacija Borče posle posete Vučića: Užičani kao upozorenje blokirali zlatiborsku magistralu na pola sata
Nova pre 16 minutajoš 53 povezane

Makron odlučio: Francuski predsednik ne popušta, ništa od izbora, pokušaće i sa petim premijerom
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu, Beogradu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 37 povezanih