Povezane vesti

Bertans: Kada Greg Popović "poludi", nije ni blizu Vujoševiću!

Bertans: Kada Greg Popović "poludi", nije ni blizu Vujoševiću!

Sportal blic 21.10.2016
Davis Bertans (23) je prešao dug put od Partizana do NBA lige, tačnije do San Antonio Sparsa. Foto: Profimedia Davis Bertans Letonac je sticao iskustvo igrajući za crno-bele u Evroligi, zatim i za Baskoniju, ali je u dva navrata povredio koleno što ga je… »
Bertans: Mislite da je strašno kada Greg “poludi”, ali niste videli Duleta...

Bertans: Mislite da je strašno kada Greg “poludi”, ali niste videli Duleta...

Večernje novosti 21.10.2016
Kada sve sagledam, mislim da su mi dve najteže sezone bile u Srbiji. Nisam siguran da sam ikada trenirao toliko u životu kao tada. To mi je mnogo pomoglo u karijeri, rekao je Davis Bertans. Letonac Davis Bertans je konačno odlučio da se oproba u NBA… »
Bertans: "Mislili ste da je strašno kad Greg poludi? Niste videli Duleta"

Bertans: "Mislili ste da je strašno kad Greg poludi? Niste videli Duleta"

Sportske.net 21.10.2016
Letonac je konačno rešio da se oproba u NBA ligi, igraće za San Antonio ove sezone. Davis Bertans je rešio da se oproba u NBA ligi, a sve su šanse da će kod Grega Popoviča u San Antoniju imati minutažu. Ovo se može naslutiti nakon što su stručnjaci… »
Bertans uporedio: Kad Greg poludi, to je ništa u odnosu na Vujoševića

Bertans uporedio: Kad Greg poludi, to je ništa u odnosu na Vujoševića

Vesti online 21.10.2016
Posle Partizana i Kaboral Kuće, Letonac David Bertans je ovog leta konačno ispunio san - igraće u NBA ligi i to u San Antoniju kod "Ludog Srbina" Grega Popovića. Krilo "mamuza" uporedio je sadašnjeg trenera sa bivšim Duškom Vujoševićem. - Iskreno, ako… »

Vesti dana »