Povezane vesti
Bertans: Kada Greg Popović "poludi", nije ni blizu Vujoševiću!
Sportal blic 21.10.2016
Davis Bertans (23) je prešao dug put od Partizana do NBA lige, tačnije do San Antonio Sparsa. Foto: Profimedia Davis Bertans Letonac je sticao iskustvo igrajući za crno-bele u Evroligi, zatim i za Baskoniju, ali je u dva navrata povredio koleno što ga je… »
Bertans: Mislite da je strašno kada Greg “poludi”, ali niste videli Duleta...
Večernje novosti 21.10.2016
Kada sve sagledam, mislim da su mi dve najteže sezone bile u Srbiji. Nisam siguran da sam ikada trenirao toliko u životu kao tada. To mi je mnogo pomoglo u karijeri, rekao je Davis Bertans. Letonac Davis Bertans je konačno odlučio da se oproba u NBA… »
Bertans: "Mislili ste da je strašno kad Greg poludi? Niste videli Duleta"
Sportske.net 21.10.2016
Letonac je konačno rešio da se oproba u NBA ligi, igraće za San Antonio ove sezone. Davis Bertans je rešio da se oproba u NBA ligi, a sve su šanse da će kod Grega Popoviča u San Antoniju imati minutažu. Ovo se može naslutiti nakon što su stručnjaci… »
Bertans uporedio: Kad Greg poludi, to je ništa u odnosu na Vujoševića
Vesti online 21.10.2016
Posle Partizana i Kaboral Kuće, Letonac David Bertans je ovog leta konačno ispunio san - igraće u NBA ligi i to u San Antoniju kod "Ludog Srbina" Grega Popovića. Krilo "mamuza" uporedio je sadašnjeg trenera sa bivšim Duškom Vujoševićem. - Iskreno, ako… »
Vesti dana »

Uživo zapaljene prostorije SNS u Valjevu Maskirani demonstranti bacali baklje i pirotehniku: Na Novom Beogradu bačen topovski udar na policiju (foto,video)
Blic pre 23 minutajoš 24 povezane

Moćna Srbija je šampion Evrope! Istorijski uspeh zlatnih Orlića, oni su budućnost naše košarke
Mondo pre 23 minutajoš 27 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 4 satijoš 24 povezane