Povezane vesti
Real opet na prvom mestu, ali se svi smeju Ronaldovom neverovatnom promašaju /video/
Sportal blic 24.10.2016
Fudbaleri Real Madrida savladali su Atletik Bilbao sa 2:1 (1:1) u poslednjoj utakmici devetog kola Primere i vratili se na prvo mesto na tabeli. Foto: Reuters Kristijano Ronaldo Pobedu "kraljevskom" klubu doneo je rezervista Alvaro Morata u 83. minutu… »
Ja, ja i samo ja: Ronaldo tražio da se poništi gol saigrača!? /video/
Sportal blic 24.10.2016
Real jeste pobedio Atletik iz Bilbaa sa 2:1 i vratio se na čelo Primere, ali to nije najvažniji detalj sa meča. U centar pažnje je dospeo Kristijano Ronaldo, koji je tražio da se pobedonosni gol Alvara Morate poništi, signalizirajući sudijama da mu… »
VIDEO: Ronaldo još jednom pokazao koliko je bahat i narcisoidan
Vesti online 24.10.2016
Real je tek u finišu slomio otpor Atletik Bilbao i stigao do čelnog mesta Primere, a portugalski as Kristijano Ronaldo bio je najgori igrač na terenu. Ništa mu nije polazilo od noge, a koliko je bio besan zbog slabe igre govori i nesvakidašnja… »
Vesti dana »
(Foto, video) radarske slike iz sata u sat! Evo kada tačno snežni oblaci iz Hrvatske i BiH dolaze u Srbiju i gde će i kada padati sneg
Blic pre 2 satajoš 18 povezanih
„Dođi na Mostar, ako imaš petlju“: Studenti krenuli ka Gazeli (FOTO; VIDEO)
Danas pre 2 minutajoš 21 povezana
Uživo pogledajte kako izgleda spaljeni Los anđeles iz svemira: Jezivi satelitski snimci, grad uništen u požarima, sve više mrtvih (foto/video)
Kurir pre 2 minutajoš 24 povezane
Ministarstvo produžilo ugovor firmama koje su vršile nadzor na pruzi od Novog Sada, uključujući i Ežisu
Nova ekonomija pre 4 satijoš 7 povezanih