Povezane vesti

Stigao Volters: Iznenadiće vas ko mu je preporučio Zvezdu!

Stigao Volters: Iznenadiće vas ko mu je preporučio Zvezdu!

Hot sport 24.10.2016
Nejt Volters novi je košarkaš Crvene zvezde, a za dolazak među crveno-bele dobio je nekoliko preporuka, a imena vas možda iznenade. Volters je, naime, prvo istakao da jedva čeka utakmice: – Srećan sam što sam ovde. Jedva čekam da počnem sa… »
Volters: Kvinsi Miler mi je pričao samo lepe stvari o Zvezdi

Volters: Kvinsi Miler mi je pričao samo lepe stvari o Zvezdi

Sportski žurnal 24.10.2016
U Beograd doputovao američki plejmejker Nejt Volters, novo pojačanje crveno-belih, ali nije realno da zaigra protiv Barselone. Nejt Volters (25, 193), novi plejmejker Crvene zvezde stigao je u Beograd, a sačekali su ga Davor Ristović, direktor kluba i… »
Volters stigao u Beograd: Miler mi je pričao sjajno o Zvezdi, jedva čekam Delije (foto)

Volters stigao u Beograd: Miler mi je pričao sjajno o Zvezdi, jedva čekam Delije (foto)

Mozzart sport 24.10.2016
“Nisam gledao Zvezdu ove sezone, ali jesam prošle. Razgovarao sam sa Nurkićem i Jokićem, rekli su mi da će to biti sjajno iskustvo. Veliki sam radnik, igrač posvećen timu", naveo je Amerikanac. Crvena zvezda je konačno dobila još jedno… »
Volters: O Zvezdi sam čuo sve najbolje

Volters: O Zvezdi sam čuo sve najbolje

Vesti online 24.10.2016
Pojačanje na poziciji plejmejkera Crvena zvezda je dobila u vidu američkog košarkaša Nejta Voltersa, koji se klubom sa Malog Kalemgdana potpisao ugovor do kraja sezone, stiglo je u ponedeljak uveče u Beograd. Amerikanac je na aerodromu Nikola Tesla… »
Sa aerodroma na trening: Volters stigao u Zvezdu

Sa aerodroma na trening: Volters stigao u Zvezdu

Mondo 24.10.2016
Na dan kada je potpisao jednogodišnji ugovor, novajlija crveno-belih doputovao je u Beograd. Evo njegovih prvih utisaka. Foto: kkcrvenazvezda.rs Nejt Volters, novi igrač Crvene zvezde mts, doputovao je u ponedeljak u Beograd. Na izlazu sa aerodroma… »

Vesti dana »