Povezane vesti
Dačić: SPS vratio DS u život, ne obratno
RTV 26.10.2016
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i šef socijalista Ivica Dačić danas je u raspravi u parlamentu poručio da su socijalisti vratili u život DS, a ne obratno. Dačiću je tokom rasprave u parlamentu, Miroslav Aleksić (SDS) rekao da su njega "Boris Tadić i… »
Dačić o noći kada je odlučeno ko će vladati Srbijom: Mi smo vas vratili u život
Telegraf 26.10.2016
Bili smo samo Miodrag Rakić i ja kod Tadića te noći, nigde nikog nema. Mi smo vas vratili u život - rekao je Dačić. Potpredsednik Vlade Srbije i šef socijalista Ivica Dačić danas je u raspravi u parlamentu poručio da su socijalisti vratili u život DS, a… »
Ivica Dačić: Niste vi nas vratili u život, nego mi vas!
Pravda 26.10.2016
Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da nije istina da je Demokratska stranka vratila u život SPS, već da je upravo obrnuto. Šef srpske diplomatije odgovarajući poslanicima opozicije u Skupštini Srbije rekao je da je SPS 2008. sa… »
Vesti dana »

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 44 povezane

Ekološki ustanak: Miler svesno saučestvuje u isušivanju preostalih izvora slobode govora u Srbiji
Beta pre 31 minutajoš 89 povezanih

U petak ispred tužioca izlazi nekoliko uhapšenih, građani pozivaju na podršku
Moj Novi Sad pre 41 minutajoš 49 povezanih

Brnabićeva sa Kopmanom: Od ključnog značaja da Srbija otvori Klaster 3 do kraja godine
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih

(Video) Vozač nakon nesreće od šoka bio dezorjentisan Skrenuo da izbegne ženu koja je prelazila put van pešačkog, a onda je nastao haosa
Dnevnik pre 50 minutajoš 76 povezanih