Povezane vesti

Aleksandar Vučić - premijer Kosova

Vesti online 02.11.2016
Albanski televizijski kanal "Top njuz" je, izveštavajući o istrazi posle pronalaska arsenala oružja u Jajincima napravio je, za njih, neočekivani gaf: premijer Aleksandra Vučića je na ekranu potpisan kao "premijer Kosova". Albania's top news… »

Albanska televizija potpisala Vučića kao premijera Kosova

Press 02.11.2016
Albanska televizija “Top njuz“ je, izveštavajući o oružju nađenom u Jajincima, potpisala premijera Srbije Aleksandra Vučića kao kosovskog premijera. Foto:B92.net Prištinska novinarka Una Hajdari podelila je informaciju o ovom propustu uz… »

Albanska televizija potpisala Vučića kao premijera Kosova

Radio 021 02.11.2016
Albanska televizija "Top njuz" je, izveštavajući o oružju nađenom u Jajincima, potpisala premijera Srbije Aleksandra Vučića kao kosovskog premijera. Prištinska novinarka Una Hajdari podelila je informaciju o ovom propustu uz objašnjenje da je TV… »

Šta je ovo: Vučić potpisan kao "premijer Kosova"!

Pravda 02.11.2016
Albanski televizijski kanal "Top njuz", izveštavajući o istrazi nakon pronalaska arsenala oružja u Jajincima napravio je neshvatljiv gaf: premijera Aleksandra Vučića je na ekranu potpisao kao "premijear Kosova". Takav potpis, naravno, nije prošao… »

Albanska televizija potpisala Vučića kao premijera Kosova

B92 02.11.2016
Albanska televizija “Top njuz“ je, izveštavajući o oružju nađenom u Jajincima, potpisala premijera Srbije Aleksandra Vučića kao kosovskog premijera. ​Prištinska novinarka Una Hajdari podelila je informaciju o ovom propustu uz… »

Gaf albanske televizije: Aleksandra Vučića u udarnom terminu nazvali premijerom Kosova

Blic 01.11.2016
Albanski televizijski kanal "Top njuz", izveštavajući o istrazi nakon pronalaska arsenala oružja u Jajincima, napravio je neshvatljiv gaf: srpskog premijera Aleksandra Vučića je na ekranu potpisao sa "premijer Kosova". Albania's top news channel… »

Vesti dana »