Povezane vesti
Ubistvo dvojice policajaca u De Mojnu
Glas Amerike 02.11.2016
Policija u De Mojnu, u američkoj saveznoj državi Ajova, saopštila je da su tokom noći ubijena dvojica njenih službenika, i to u odvojenim napadima iz zasede. Uprava policije u De Mojnu navodi da su policajci odgovorili na prijavu o hicima ispaljenim… »
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo dva američka policajaca
Al Jazeera 02.11.2016
Scott Michael Greene (46), bijelac, pritvoren je nakon što je policija saopćila da ga sumnjiči za ubistvo iz zasjede. Policija u američkoj saveznoj državi Iowi saopćila je u srijedu da je uhapsila osumnjičenog za ubistvo dvojice policajaca. Scott… »
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo dva policajca u Ajovi
RTV 02.11.2016
VAŠINGTON - Vlasti u američkoj državi Ajovi uhapsile su danas osumnjičenog za ubistvo dva policajca za koje navode da su ubijeni iz zasede. Osumnjičeni Skot Majkl Grin, uhapšen osam sati posle ubistva, odveden je na saslušanje u grad De Mojn. Grin… »
SAD: Dva policajca ubijena u zasedama, uhapšen osumnjičeni
Blic 02.11.2016
Dva policajca su ubijena u napadima u De Mojnu u Ajovi, prenose lokalni mediji. MORE: Police say the two officers killed separately this morning in #DesMoines, Iowa were sitting in their patrol cars when they were shot. pic.twitter.com/vbx7a1XW4p— WTOC… »
Policajci ubijeni u zasedi
Mondo 02.11.2016
Dvojica policajca ubijena su u američkoj saveznoj državi Ajovi, u centralnim delovima SAD, saopštili su danas zvaničnici. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ubistvo, za koje policija navodi da je izvedeno iz zasede, dogodilo se u mestu De Mojn oko… »
Vesti dana »
Studenti beogradskih fakulteta stigli u Novi Sad - dočekali ih građani sa obe strane mosta
RTV pre 8 minutajoš 19 povezanih
Dao novac policajcu, pa uhapšen: Muškarac iz Velikog Gradišta doneo mito za registraciju kola!
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih
KRIK: Veze novosadskog SNS-a sa kriminalom - pominju se Zbiljić, Vučević, Andrej, Zvonko, čak i RTV
Radio 021 pre 11 satijoš 7 povezanih
Nema podataka o rezultatima bojkota pet velikih trgovinskih lanaca u Srbiji
Radio 021 pre 21 minutajoš 26 povezanih
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 9 satijoš 37 povezanih