Povezane vesti

Šest radnika lakše povređeno u RTB Boru

SEEbiz 02.11.2016
BOR - Rudarsko-topioničarski basen "Bor" saopštio je danas da je šest radnika lakše povređeno u noći izmedju utorka i srede kada se u Topionici izlila tečna masa iz topioničkog konvertora. "Manja količina rastopa koja je pala na platformu… »

Nezgoda u RTB "Bor", radnici lakše povređeni

Radio 021 02.11.2016
U Rudarsko-topioničarskom basenu "Bor" došlo je do varničenja i prskanja nekoliko kapljica vrelog rastvora, a posledice su brzo sanirane. Kako je danas saopšteno iz tog preduzeća, manja količina rastopa sinoć se izlila i pala na platformu, gde je… »

Nezgoda u RTB "Bor", nema povređenih

RTS 02.11.2016
U Rudarsko-topioničarskom basenu "Bor" došlo je do varničenja i prskanja nekoliko kapljica vrelog rastvora iz topioničkog konvertora, zbog kvara dela instalacija na njemu, potvrđeno je RTS-u. Nema povređenih. Šestoro radnika se preventivno javilo… »

Nezgoda u RTB "Bor"

Mondo 02.11.2016
U Rudarsko-topioničarskom basenu "Bor" došlo je do varničenja i prskanja nekoliko kapljica vrelog rastvora iz topioničkog konvertora, zbog kvara dela instalacija na njemu. Nema povrđenih, navodi RTS. Foto: youtube/printscreen Mediji su ranije danas… »

U RTB Boru se izlio tečni rastop, šest radnika lakše povređeno

RTV 02.11.2016
BEOGRAD - Mala količina rastopa izlila se sinoć iz topioničkog konvertora RTB Bor, ali su posledice brzo sanirane, saopšteno je danas iz tog preduzeća. Kako se navodi, manja količina rastopa pala je na platformu i oštetila kablove za napajanje… »

U RTB Boru se izlio tečni rastop, sanirane posledice

Politika 02.11.2016
Mala količina rastopa izlila se sinoć iz topioničkog konvertora RTB Bor, ali su posleidce brzo sanirane, saopšteno je danas iz tog preduzeća. Kako se navodi, manja količina rastopa pala je na platformu i oštetila kablove za napajanje, merenje i… »

Razlio se tečni rastop u RTB Bor, povređeno šest radnika

Blic 02.11.2016
Mala količina rastopa izlila se sinoć iz topioničkog konvertora RTB Bor, ali su posleidce brzo sanirane, saopšteno je danas iz tog preduzeća. U ovom preduzeću potvrdili su da je u incidentu lakše povređeno šest radnika. - U noći između prvog i… »

Izlio se tečni rastop u Topionici RTB Bor, povređeno šest radnika

Večernje novosti 02.11.2016
Radnici su lakše povređeni u noći između utorka i srede kada se u Topionici izlila tečna masa iz topioničkog konvertora. BEOGRAD - Rudarsko-topioničarski basen "Bor" saopštio je danas da je šest radnika lakše povređeno u noći između utorka i… »

RTB Bor: Povređeni radnici u požaru

Vesti online 02.11.2016
Prema prvim, ali nezavaničnim informacijama, noćas u pogonu nove topionice RTB Bor zapalile su se trake, što je prouzrokovalo opekotine sedmorici radnika. Po jednoj verziji reč je o šestorici, po drugoj o sedmorici topioiničara, a na lice mesta u… »

Izlio se tečni rastop u RTB Bor, lakše povređeni radnici

B92 02.11.2016
Bor -- Mala količina rastopa izlila se iz topioničkog konvertora RTB Bor, ali su posledice brzo sanirane, saopšteno je iz tog preduzeća. Kako se navodi, manja količina rastopa pala je na platformu i oštetila kablove za napajanje, merenje i… »

Povređeno šest radnika u RTB Bor

Danas 02.11.2016
U pogonu nove topionice RTB Bor noćas oko 23 sata zapalile su se trake, što je prouzrokovalo opekotine šestorice radnika, objavio je, kao nezvanične informacije, portal Solaris media. Vatrogasne ekipe su brzo reagovale i ugasile vatru, a lekarska… »

Novi incident u RTB Bor: Zapalile se trake, sedam radnika povređeno

Kurir 02.11.2016
Prema prvim, ali nezavaničnim informacijama, noćas oko 23 sata u pogonu nove topionice RTB Bor zapalile su se trake, što je prouzrokovalo opekotine sedmorici radnika. Po jednoj verziji reč je o šestorici, po drugoj o sedmorici topioiničara, a na… »

Vesti dana »