Povezane vesti
Advokat: Aleksandar Sinđelić se sam predao policiji
RTS 03.11.2016
Beograđanin Aleksandar Sinđelić predao se crnogorskim vlastima, potvrdio je njegov branilac, advokat Milan Vujović. "On nije doveden u Crnu Goru. Došao je sam", rekao je advokat Aleksandra Sinđelića, koji je osumnjičen da je organizator kriminalne grupe… »
Advokat: Sinđelić se predao CG policiji
RTV 03.11.2016
PODGORICA - Milan Vujović, branilac Alaksandra Sinđelića, osumnjičenog za organizovanje kriminalne grupe koja je navodno trebalo da izvede terorističke akcije u Crno Gori na dan parlamentarnih izbora, 16. oktobra, saopštio je da se njegov klijent predao… »
Sinđu nisu isporučili, sam se predao!
Alo 03.11.2016
Sinđelićev advokat tvrdi da se Aleksandar sam predao crnogorskim vlastima. Milan Vujović, branilac Alaksandra Sinđelića, osumnjičenog za organizovanje kriminalne grupe koja je navodno trebalo da izvede terorističke akcije u Crnoj Gori na dan… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 34 povezane

Radić o ugovoru sa Elbitom: Kupovinom oružja Vučić kupuje podršku stranih sila, izraelska naklonost plaćena
N1 Info pre 3 satajoš 14 povezanih

Petorica osumnjičenih za napad na Kobre u pritvoru na Klisi, jedan u kućnom pritvoru
Beta pre 1 satjoš 31 povezana

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 68 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 30 povezanih