Povezane vesti
Obračun u Glamoču: Zvao tatu, pa zapucao
Mondo 07.11.2016
U kladionici u Glamoču maloletnik se posvađao sa starijim čovekom, zvao tatu, pa je došlo do tuče i pucnjave. Foto: MONDO/Samir Cacan Dežurni lekar Doma zdravlja u Glamoču u subotu oko 15 sati prijavio je nadležnoj Policijskoj stanici da je imao… »
Maloletnik pucao po kladionici zbog tate
Alo 07.11.2016
U kladionici u Glamoču maloletnik se posvađao sa starijim čovekom, zvao tatu, pa je došlo do tuče i pucnjave. Dežurni lekar Doma zdravlja u Glamoču u subotu oko 15 sati prijavio je nadležnoj Policijskoj stanici da je imao intervenciju na saniranju… »
Pucnjava u Glamoču: Maloletnik u kladionici ranio muškarca
Blic 07.11.2016
U kladionici u Glamoču u subotu je došlo do upotrebe vatrenog oružja u kojoj je jedna osoba zadobila prostrelnu ranu. Dežurni lekar Doma zdravlja u Glamoču u subotu oko 15 sati prijavio je nadležnoj Policijskoj stanici da je imao intervenciju na… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Legendarni teniser došao da gleda Novaka u prvom kolu US Opena!
Telegraf pre 23 minutajoš 6 povezanih

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 6 satijoš 1 povezana