Povezane vesti

"Beograd tiho deportovao ruske špijune, Patrušev se izvinio"

Vesti online 11.11.2016
Srbija je tiho deportovala grupu Rusa osumnjičenih da su umešani u pokušaj puča u Crnoj Gori, piše "Gardijan", navodeći da je potom usledilo izvinjenje sekretara ruskog Saveta za bezbednost Nikolaja Patruševa u Beogradu. Kako navodi "Gardijan", to… »

Gardijan: Rusi tiho deportovani iz Srbije

RTV 11.11.2016
LONDON - Srbija je tiho deportovala grupu Rusa osumnjičenih da su umešani u pokušaj puča u Crnoj Gori, tvrdi "Gardijan", navodeći da je potom usledilo izvinjenje sekretara ruskog Saveta za bezbednost Nikolaja Patruševa u Beogradu. Portparolka ruskog… »

Gardijan: Ruski špijuni koji su planirali državni udar u Crnoj Gori, tiho proterani iz Srbije!

Kurir 11.11.2016
LONDON - Srbija je tiho deportovala grupu Rusa osumnjičenih da su umešani u pokušaj puča u Crnoj Gori, tvrdi Gardijan, navodeći da je potom usledilo izvinjenje sekretara ruskog Saveta za bezbednost Nikolaja Patruševa u Beogradu. Portparolka ruskog… »

Gardijan: Srbija tiho deportovala ruske špijune

Mondo 11.11.2016
Srbija je tiho deportovala grupu Rusa osumnjičenih da su umešani u pokušaj puča u Crnoj Gori, tvrdi britanski list "Gardijan". Rusija tvrdi da je to masna laž. Foto: Vlada Srbije/Slobodan Miljević Patrušev (treći sdesna) u Vladi Srbije "Gardijan"… »

Gardijan: Rusi tiho deportovani iz BG, Patrušev se izvinio

Novi magazin 11.11.2016
Srbija je tiho deportovala grupu Rusa osumnjičenih da su umešani u pokušaj puča u Crnoj Gori, tvrdi Gardijan, navodeći da je potom usledilo izvinjenje sekretara ruskog Saveta za bezbednost Nikolaja Patruševa u Beogradu. Kako navodi Gardijan, to je… »

Zaharova: Pisanje „Gardijana” provokacija

Politika 11.11.2016
Gardijan: Rusi tiho deportovani iz Beograda, Patrušev se izvinio. MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova okarakterisala je kao provokaciju tekst londonskog „Gardijana” o tome da se sekretar Saveta za… »

Gardijan: Rusi tiho deportovani iz BG, Patrušev se izvinio

B92 11.11.2016
Srbija je deportovala grupu Rusa osumnjičenih da su umešani u pokušaj puča u susednoj Crnoj Gori, piše “Gardijan“ pozivajući se na izvor blizak srpskoj vladi. Kako navode, to je poslednji obrt u nizu događaja kojima su “očigledno bili… »

Gardijan: Srbija tiho deportovala Ruse

RTS 11.11.2016
Diplomatski izvori su Gardijanu rekli da su vlasti u Beogradu tiho deportovale Ruse koji se dovode u vezu sa pokušajem državnog udara u Podgorici, i to nakon intervencije sekretara ruskog Saveta bezbednosti Nikolaja Patruševa. Srbija je deportovala… »

Vesti dana »