Povezane vesti
Ministarka Mihajlović: Kada vidim kako Šešelj postaje proamerički političar, doživim transfer blama
Kurir 14.11.2016
BEOGRAD - Kada vidim kako Vojislav Šešelj, što mi je drago, postaje najveći proamerički političar u Srbiji, doživim transfer blama, kako je to nedavno slikovito objasnio premijer Vučić! Čitam, gledam i sramota me od takve i tolike… »
Mihajlović: Premijer je najugroženiji čovek u zemlji!
Pravda 14.11.2016
Tramp danas jeste najveća vest u svetu, ali me više od toga fascinira način na koji naša javnost i veliki broj medija reaguju na pobedu Trampa. Kao da je danas na delu poslovica da su mnogi postali "veći Amerikanci od Amerikanaca", izjavila je… »
Zorana Mihajlović: Od čega doživim transfer blama
Mondo 14.11.2016
Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović kaže da je premijer najugroženiji čovek u zemlji, ali i komentariše euforiju nastalu posle izbora u SAD u Srbiji i ponašanje Vojislava Šešelja. Nema dileme da je premijer Aleksandar Vučić danas… »
Zorana Mihajlović: Premijer je najugroženiji čovek u zemlji
Večernje novosti 13.11.2016
Potpredsednica Vlade o odnosima Srbije sa SAD, bezbednosti premijera, predsedničkim izborima... Doživim transfer blama kada vidim kako Šešelj postaje najveći proamerički političar. POBEDA Donalda Trampa na izborima za predsednika SAD jeste… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Navestili ste proleće. A u proleće vratiće se rode“: Emotivni govor glumca Radoslava Milenkovića
Nova pre 2 minutajoš 52 povezane
Pogledajte: Nesvakidašnji prizori sa blokada mostova u Novom Sadu! (foto / video)
Pravda pre 1 satjoš 104 povezane
AP: Pad nadstrešnice izazvao široki antikorupcijski pokret i višemesečne ulične proteste u Srbiji
Beta pre 4 satijoš 44 povezane
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatvora na osnovu sporazuma o primirju
Beta pre 6 satijoš 22 povezane
Đoković sa ekrana „stigao“ u Novi Sad, tu je i Bodiroga (VIDEO)
Sport klub pre 48 minutajoš 17 povezanih