Povezane vesti
Ministarka Mihajlović: Kada vidim kako Šešelj postaje proamerički političar, doživim transfer blama
Kurir 14.11.2016
BEOGRAD - Kada vidim kako Vojislav Šešelj, što mi je drago, postaje najveći proamerički političar u Srbiji, doživim transfer blama, kako je to nedavno slikovito objasnio premijer Vučić! Čitam, gledam i sramota me od takve i tolike… »
Mihajlović: Premijer je najugroženiji čovek u zemlji!
Pravda 14.11.2016
Tramp danas jeste najveća vest u svetu, ali me više od toga fascinira način na koji naša javnost i veliki broj medija reaguju na pobedu Trampa. Kao da je danas na delu poslovica da su mnogi postali "veći Amerikanci od Amerikanaca", izjavila je… »
Zorana Mihajlović: Od čega doživim transfer blama
Mondo 14.11.2016
Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović kaže da je premijer najugroženiji čovek u zemlji, ali i komentariše euforiju nastalu posle izbora u SAD u Srbiji i ponašanje Vojislava Šešelja. Nema dileme da je premijer Aleksandar Vučić danas… »
Zorana Mihajlović: Premijer je najugroženiji čovek u zemlji
Večernje novosti 13.11.2016
Potpredsednica Vlade o odnosima Srbije sa SAD, bezbednosti premijera, predsedničkim izborima... Doživim transfer blama kada vidim kako Šešelj postaje najveći proamerički političar. POBEDA Donalda Trampa na izborima za predsednika SAD jeste… »
Vesti dana »
Otvorena deonica Moravskog koridora, Vučić: Građani od sutra od 9 sati mogu auto-putem do Vrnjačke Banje
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 5 satijoš 1 povezana
BLOG Studenti u sve većem broju pristižu na Slaviju: „Ovo je miran protest, skretanje pažnje na naše zahteve“
N1 Info pre 12 minutajoš 14 povezanih