Povezane vesti
Vučić završio posetu Kazahstanu: Otvorili smo mnoga vrata u Kazahstanu
Telegraf 16.11.2016
Krajem avgusta su na Novom Beogradu predsednik Kazahstana i Srbije, Nursultan Nazarbajev i Tomislav Nikolić, svečnao otkrili bistu najvećem kazahstanskom pesniku i ocenili da to treba da doprinese daljem približavanju dva naroda. Premijer Srbije… »
Vučić: Ljudi i narodi s istoka uvek rade na uspostavljanju realnih prijatejstava
Beta video 16.11.2016
ASTANA - ``Ljudi i narodi s istoka, sem racionalnih ekonomskih veza uvek rade na uspostavljanju realnih prijatejstava. Kao što smo mi otkrili spomenik Žambilu Žabajevu, njihovom najvećem pesniku, oni su želeli da predstave svom gradu i zemlji… »
KAZAHSTAN: Nikola Tesla dobio ulicu u Astani (FOTO)
Moj Novi Sad 16.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju ulice Nikole Tesle u Astani, gde je tom prilikom ocenio da je velika čast to što je jedna ulica u prijateljskoj zemlji dobila ime našeg najvećeg naučnika – javljeno je danas na sajtu Vlade… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 52 minutajoš 33 povezane

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 25 minutajoš 24 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 57 minutajoš 43 povezane