Povezane vesti

Ovo se retko viđa: Matijašević se izvinio Tomislavu Siviću!

Ovo se retko viđa: Matijašević se izvinio Tomislavu Siviću!

Hot sport 16.11.2016
Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog, uputio je danas izvinjenje selektoru mlade reprezentacije Srbije, Tomislavu Siviću. Matijašević je pre godinu dana otvoreno kritikovao Tomislava Sivića nakon što selektor mladog tima Srbije nije pozvao… »
Matijašević: Imam moralnu obavezu da se izvinim Tomislavu Siviću

Matijašević: Imam moralnu obavezu da se izvinim Tomislavu Siviću

Sportski žurnal 16.11.2016
Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog, osvrnuo se na uspeh mlade reprezentacije. Prisetio se kritika upućenih selektoru pre godinu dana, zbog izostanka poziva Staniši Mandiću: – Imam moralnu obavezu da se izvinim Tomislavu Siviću, ali se… »
Matijašević se izvinio siviću: Prelazni rok u Čukaričkom mogao bi da bude vrlo zanimljiv

Matijašević se izvinio siviću: Prelazni rok u Čukaričkom mogao bi da bude vrlo zanimljiv

Hot sport 16.11.2016
Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević izjavio je da je u tom klubu počeo da se radi zimski prelazni rok i da će u narednih mesec dana sve biti dogovoreno vezano za dolaske novih igrača. – Počeli smo da radimo zimski prelazni rok da ne bi… »
''Brđani'' ispred svih - U Čukaričkom već počeo prelazni rok!

''Brđani'' ispred svih - U Čukaričkom već počeo prelazni rok!

Sportske.net 16.11.2016
Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički, Vladimir Matijašević rekao je danas da je u tom klubu na Banovom brdu počeo zimski prelazni rok i da će sve o dolasku novih igrača biti dogovoreno u narednih mesec dana. Kako je precizirao, do 16. decembra… »
Pad su očekivali: U Čuki veruju u bolje dane, Matijašević se izvinio Siviću

Pad su očekivali: U Čuki veruju u bolje dane, Matijašević se izvinio Siviću

Sportal blic 16.11.2016
FK Čukarički nalazi se, u odnosu na prethodnu sezonu kada je uvek bio pri vrhu tabele, u nezavidnoj poziciji, pa su čelnici "brđana" rešili da se ozbiljno pozabave sportskim pitanjima, pre svega predstojećim prelaznim rokom, kako bi se ekipa izdigla… »

Vesti dana »