Povezane vesti
Vučić: Đulijani nas je prvi podržao, imaćemo dobre odnose sa budućim državnim sekretarom SAD!
Pravda 17.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak da će Vlada imati dobre kontakte s Rudijem Đulijanijem, koji slovi za kandidata za državnog sekretara u administraciji novog predsednika SAD Donalda Trampa, ali da ne treba zaboravljati da "sve… »
Vučić: Od privatizacije Aerodroma “Nikola Tesla” očekujemo oko 350 miliona evra
Gde investirati 17.11.2016
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je da očekuje da se naredne godine u budžet slije oko 350 miliona evra od privatizacije Aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu. “Ako to bude koncesija na 25-30 godina u državnu kasu će od aerodroma ući od… »
Od privatizacije beogradskog aerodroma očekujemo 350 miliona evra
Novi magazin 17.11.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da očekuje da se naredne godine u budžet slije oko 350 miliona evra od privatizacije Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu. "Ako to bude koncesija na 25-30 godina u državnu kasu će od aerodroma… »
Vučić: Ozbiljna država ne funkcioniše na partijskim dogovorima
RTS 17.11.2016
Svako povećanje plata u javnom sektoru može biti zasnovano samo na rastu, odnosno na zdravim javnim finansijama, a ne na političkom dogovoru, poručio je premijer Aleksandar Vučić. Istakao je da će budžet za narednu godinu biti delimično razvojan… »
"Nisam dao dva miliona da vidim Obamu"
Mondo 17.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije platio dva miliona dolara kako bi se sastao sa predsednikom SAD Barakom Obamom. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović "Nisam im dao ni dinara. Zamislite da ja njima dam dva miliona dolara ili bilo… »
Premijer: Ministri su radili dobro, ja sam mogao i morao bolje
RTV 17.11.2016
ĆUPRIJA - Premijer Aleksandar Vučić ocenio je danas, povodom 100 dana rada vlade, da su ministri radili dobro, a da je on mogao i bolje. "Oni su pristojno i dobro radili, a ja sam mogao i morao uvek bolje", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja… »
Vučić: Građani nikada nisu zadovoljni
Pravda 17.11.2016
ĆUPRIJA - Svako povećanje plata u javnom sektoru može biti zasnovano samo na rastu, odnosno na zdravim javnim finansijama, a ne na političkom dogovoru, poručio je danas premijer Aleksandar Vučić. "Ozbiljna država ne funkcioniše na partijskim… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Izrael u ofanzivi na Zapadnoj obali; Hamas potvrdio ubistvo komandanta Deifa
RTV pre 57 minutajoš 3 povezane
Teorije zavere o nesreći u Vašingtonu! Neko bitan je bio u tom avionu: "Ovo nije slučajno, pogledajte snimak, nešto smrdi"! (video, foto)
Kurir pre 6 satijoš 5 povezanih
(Video) Saplela se Stoja institucija: Ugledala Janu ispred sebe i umalo se slomila! Godinama ne pričaju, a sad žestok blam
Blic pre 39 minutajoš 3 povezane