Povezane vesti
Kinezi na "Marakani": Stižu li kineske pare u Zvezdu
Vesti online 18.11.2016
FK Crvena zvezda je u petak, 18. novembra, imao čast da ugosti predstavnike poznate kineske kompanije. Kompanija „CRRC“ je svetski lider među kompanija koje se bave proizvodnjom opreme za šinski saobraćaj. Ima preko 170.000 zaposlenih, a nalazi se… »
Vesnik boljih dana - Kineski novac stiže u Zvezdu?
Sportske.net 18.11.2016
Čelnici fudbalskog kluba Crvena zvezda sastali su se u petak sa predstavnicima svetski poznate kineske kompanije "CRRC" čime je nagoveštena saradnja dva velika brenda. Fudbalski klub Crvena zvezda napravio je u petak ozbiljan korak ka potencijalnoj… »
Da li će ovo biti najveće pojačanje: Ako dođe do saradnje Zvezda bi rešila mnoge probleme (foto)
Hot sport 18.11.2016
Crvena zvezda je danas imao čast da ugosti predstavnike poznate kineske kompanije 'CRRC'. Saopštenje FK Crvena zvezda prenosimo u celosti: – Kompanija ‘CRRC’ je svetski lider među kompanija koje se bave proizvodnjom opreme za šinski saobraćaj… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: "Vlast iskoristila poslednjeg keca u rukavu, mi imamo još tri špila"
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 22 satajoš 9 povezanih

„Veliki izazov za populistu Vučića“: Kako svetski mediji izveštavaju o protestu u Beogradu?
Danas pre 2 satajoš 12 povezanih

"Njega jednog sam imao, 21 godina, samo što je počeo da živi" Otac koji je ostao bez sina jedinca u diskoteci smrti u agoniji i suzama: Meni život više ne treba
Kurir pre 1 satjoš 227 povezanih

MUP: Na fotografiji terase Predsedništva antidron puška, ne "zvučni top"
Insajder pre 1 satjoš 68 povezanih