Povezane vesti
Jovanović: Opozicija nema zajedničkog kandidata, nećemo podržati Jeremića
Telegraf 23.11.2016
LDP neće podržati Vuka Jeremića kao kandidata za predsednika Srbije, rekao je Jovanović. LDP neće podržati Vuka Jeremića kao kandidata za predsednika Srbije, jer želi predsednika koji će imati političku odgovornost, kakvu bivši ministar spoljnih poslova… »
Gojković: Ne razmišljam o ostavci
Pravda 23.11.2016
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Maja Gojković ponovila je danas, povodom događaja u parlamentu, da ima utisak da iza toga stoji nešto mnogo veće, da to nije bilo spontano ponašanje, "nego dobro promišljeno ponašanje kako napraviti haos u državi, kako… »
Gojkovićeva kritikovala koalicione partnere i poručila: Ne razmišljam o ostavci
Telegraf 23.11.2016
Rasim Ljajić, ili neko iz SPO, ili neko iz Nove Srbije, svi oni koji su tog dana ćutali, neka dođu na moje mesto, a ja ću sa zadovoljstvom biti deo vlade Republike Srbije, poručila je Gojkovićeva. Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković rekla je… »
Vesti dana »

"Idi pogledaj moje klipove na Jutjubu, pa se onda javi": Janis Adetokumbo javno spustio Šenguna posle prozivke
Mondo pre 28 minutajoš 49 povezanih

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije, uključujući Beograd i okolinu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 64 povezane

Poljoprivrednici protestuju u Novom Sadu jer Vlada nije ispoštovala ranije dogovore: Traktori će kod Banovine biti jedan dan
Danas pre 4 satijoš 16 povezanih

"Trovanje sopstvenih građana": Studenti PMF-a objavili da je policija u Novom Sadu koristila opasan gas CN
N1 Info pre 24 minutajoš 19 povezanih

"Ovo je totalno nova Zvezda, prvo mora sebe da upozna": Vladan Milojević o ključnom zadatku pred Partizan
Mondo pre 24 minutajoš 28 povezanih