Povezane vesti
Merkel nezadovoljna Trampovim planom
Glas Amerike 23.11.2016
Nemačka kancelarka Angela Merkel izrazila je nezadovoljstvo povodom plana novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa da se Sjedinjene Države povuku iz sporazuma o Trans-pacifičkom trgovinskom partnerstvu (TPP). Mada nije pomenula Trampa po imenu… »
Merkel: Odupreti se populizmu
RTV 23.11.2016
BERLIN - Nemačka kancelarka Angela Merkel upozorila je danas na moć lažnih vesti na društvenim mrežama kojim se manipuliše javno mnjenje i pozvala građane da se odupru populizmu. "Nešto se promenilo - globalizacija je nastupila, politička debata se… »
Ode mast u propast: Merkelova nesrećna zbog Trampove najave
Vesti online 23.11.2016
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da nije srećna zbog mogućeg otkazivanja sporazuma o Transpacifičkom partnerstvu (TPP), pošto je novoizabrani američki predsednik Donald Tramp najavio da će se SAD povući iz tog sporazuma. - Reći ću vam… »
Merkel: Nisam srećna zbog mogućeg kraha TPP
Dnevnik 23.11.2016
BERLIN: Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da nije srećna zbog mogućeg kraha trgovinskog sporazuma o Transpacifičkom partnerstvu (TPP). Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp objavio je da će prvog dana preuzimanja dužnosti u Beloj… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 56 minutajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana