Povezane vesti

Zvezdin rekord - Od minusa do tri boda za 61 sekundu!

Zvezdin rekord - Od minusa do tri boda za 61 sekundu!

Sportske.net 28.11.2016
Fudbaleri Crvene zvezde upisali su nova tri boda u domaćem šampionatu, a način na koji su došli do preokreta u Gornjem Milanovcu obezbedio ime je i postavljanje novog rekorda. Aktuelni šampion Srbije nanizao je tri vezana trijumfa na tri uzastopna… »
Zvezda oborila rekord u Gornjem Milanovcu (VIDEO)

Zvezda oborila rekord u Gornjem Milanovcu (VIDEO)

Vesti online 28.11.2016
Gubila je Zvezda sve do 88. minuta od Metalca u meču 17. Kola Superlige Srbije, a onda su na scenu stupili Božovićevi “rezervisti” Petar Orlandić i Luka Adžić. U roku od samo minuta, tačnije 61 sekunde, sve se promenilo na terenu pošto je… »
Zvezdin ''Adžinjo'' ima sledeću metu - Partizan!

Zvezdin ''Adžinjo'' ima sledeću metu - Partizan!

Sportske.net 28.11.2016
O pobedonosnom pogotku koji je Luka Adžić postigao u poslednjim trenucima meča protiv Metalca još uvek se govori, a 18-godišnji fudbaler otkrio je šta mu je sledeći veliki cilj. Ulazak Luke Adžića umesto Srđana Plavšića desetak minuta pre… »
Sledeći je Partizan: Adžić za "Blic": Ostvario mi se dečački san, sad još da dam gol i crno-belima

Sledeći je Partizan: Adžić za "Blic": Ostvario mi se dečački san, sad još da dam gol i crno-belima

Sportal blic 28.11.2016
O tome, golu u derbiju, maštaju sva Zvezdina deca. To mi je sledeći san posle prvog gola u seniorskoj konkurenciji, u 90. minutu, poručio je za “Blic” talentovani Luka Adžić (18). Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Luka Adžić Zvezdin biser je… »
"Adžinjo": Želim da nadmašim oca

"Adžinjo": Želim da nadmašim oca

Večernje novosti 28.11.2016
Tata je oduševljen, njegove kritike su dobronamerne, a moj sledeći cilj je gol u derbiju, kaže Luka Adžić, sin nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Ivana Adžića. UŠAO je sa klupe, postigao gol u 89. minutu, postao junak pobede. Ima li lepšeg… »

Vesti dana »